Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Tegne Tegne... Gulde's nye frisure

Jeg har leget lidt med min Wacom (eller rettere stadig min fars, jeg låner den bare), og selvom den ikke er trygfølsom (sådan en ønsker jeg mig stadig) er det alligevel efterhånden lykkedes mig at finde en teknik til at gøre det muligt at tegne på computeren. Modsat de fleste af mine Illustrator-projekter, er denne ikke først tegnet i hånden, scannet ind og tegnet op i Illustrator, men tegnet direkte derinde. Well, man kan godt se det på den, som Emil også gjorde mig opmærksom på, men hey, det skal jo lige læres. Og selv synes jeg den er blevet meget god (på den søde, lidt kluntede måde det var meningen).

New Hair Cut? I proberbly have to adjust a bit...
Jeg var ved frisøren d. 31 december, og besluttede mig, som en del af mit nytårsforsæt om at springe ud i at prøve noget mere (nytårsforsæt mangler stadig på bloggen er jeg godt klar over) at forsøge mig med kortere hår. I ved, for at det skal være sundt og flot og alt det der. Men også fordi jeg efterhånden har accepteret at hale-bens-længde er mit max. Mine hår-gener er ikke til længere hår - hår vokser jo kun omkring 4 år af gangen, så dør det og falder ud, og vores maximale længde på hår handler derfor om hvor hurtigt håret kan gro, og om det er stærkt nok til at holde på vægten af sig selv. Tro ikke jeg ikke stadig elsker at være langhåret... jeg tænkte bare, tja, hvorfor ikke, det er lykkedes mig at indse at de jo "bare" er hår, og at det vokser ud igen. Ilhja har faktisk hjulpet mig i den retning, selvom jeg ikke er klar over hvorvidt hun ved det.

Nå, men jeg gav frisøren frie tøjler til at klippe af længden - eller næsten, jeg gider ikke skulderlangt hår, det er simpelt-hen for kedeligt for mig (no offence mod dem der har det, det passer bare ikke med mig i mit hoved). Og jeg har fået klippet lidt pandehår's agtig noget, som jeg længe har drømt om. Altså noget semi-kort-langt hår der er langt nok til at gå med i frisuren, men kort nok til at det kan blive hængende og ramme mit ansigt ind, uden at det ser fjollet ud. Så har jeg mulighed for ikke længere altid at være noget nær skaldet på vores trænings-billeder (ulempen ved langt pandehår, hehe).

Nå, men det var jo sådan set tegningen jeg ville vise jer. Var jeg blevet klippet så kort for et par år siden, ville det nok have været min reaktion i ser på billedet. Nu er jeg ikke så strid/obsessed over det, men synes lige det var sjovt at tegne det, hehe. Fluffy som i ser sidde ved siden af mig, sådan bare for at følge med.. det gør han faktisk, han er meget selskabs-søgende, selvom han ikke er så meget til at sidde og blive nusset hele tiden... Han ligger i skrivende stund i sin sodavands-dåse-papkase på stuebordet og vasker sig og hygger sig med at være i nærheden. Well, det er nok hurtigt tydeligt at tegningen er inspireret meget kraftigt af stilen fra Pusheen. Jeg havde bare sådan en lyst til at prøve det

Kan i lide den, tegningen? ^^ For så vil jeg måske forsøge at lave lidt flere af og til.
Udgivet lørdag d. 04. Januar 2014
3 kommentarer og 4035 visninger

GuldesDoodles Illustrator Illustration Fluffy Tegning Creative

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 Januar 2014 13:01

Rigtig sød tegning..
Vil dog gerne lige ha set et billede af dit nye hår også...

IGravatar Ilhja 05 Januar 2014 22:09

Det vidste jeg ikke at jeg havde gjort?

Jeg håber du bliver glad for dit nye hår.
Og din tegning er også rigtig fint. Jeg har aldrig været godt til illustrator

GGravatar Gulde 02 Januar 2015 00:05

Noget af det skønne ved blogging er at man kan inspirere/hjælpe mange uden at være klar over det. Det kan selvfølgelig også gå den anden vej, hvis man er en træls type, men jeg gør mig umage for kun at samle de gode ting op

Illustrator er besværlig at have med at arbejde med. Hun er en kompliceret dame, men på trods af besværet er hun på nogle områder god til at rette på "rystelserne" og uregelmæssighederne ved tegnebræts frihåndstegning. Plus vector begrænsningerne giver gode rammer for "barnlig" tegne-serie-tegnestil

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie