Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

That energi that is eather too much to sit still... or not there at all...

This is not working for me. Jeg ved ikke, synes bare der er så meget for tiden. Og når der ikke er noget, og vi sidder derhjemme og jeg har tid til bloggen, har jeg enten ingen energi overhovedet, eller så meget overskudsenergi at jeg render rundt i lejligheden og gør rent og/eller oprydder. Jeg er vildt inde i alt det her med decluttering, som jeg har været det det sidste års tid i høj grad, og på et lavere niveau (slowly but sterdy) siden jeg kom hjem fra efterskole i 2007...

Okay, indrømmet skal det være, jeg bliver nok aldrig alt-hvad-jeg-ejer-i-en-rygsæk ekstrem minimalist... Medmindre mit hjem kom ud for en ildebrænd, og det håber jeg jo ikke just på. Jeg elsker at have ting omkring mig, særligt ting der har en sjov historie bag sig :3 Men jeg er blevet bedre til at skaffe mig af med... i ved... alle de der andre ting, som begraver først-nævnte-ting, og i virkeligheden bare er i vejen. Ting man ikke rigtigt holder af, måske noget man har fået foræret af nogen (fra ny, eller brugt) eller ting man engang har haft brug for, eller ting man bare købte pr. impuls, ting man for længst har slidt i smadder eller ting man ganske enkelt er vokset fra/holdt op med at bruge. Youtubere som Christine (PinkSoFoxy) er min inspiration i den retning for tiden... jeg kan nærmest ikke vente på at hun får tid til at uploade nye videoer - faktisk lidt forfærdeligt Jeg har forsøgt at finde lignende inspiration ved at søge på purge/declutter videoer, minimalisme inspiration og specielt dokumentarer om små pladssparende hjem og TinyHomes, men der ikke rigtig noget der macher Christine (igen, faktisk lidt forfærdeligt som jeg er besat af det for tiden).

Jeg er jo ikke stor fan af undskyldninger på bloggen... skriver jeg, mens jeg samtidig har på fornemmeren jeg har gjort det en del i den sidste måned. Men jeg har også den her tvetydige følelse af at jeg gerne vil bloggen, men som før beskrevet, også gerne vil bruge min tid/krudt på andre ting. Og det er vældigt ærgerligt, men jo desværre ikke rigtigt muligt at bruge den samme energi og den samme tid mere end én gang... Se dét ville ellers være fedt! I ville se mig fare rundt og afslutte alverdens projekter, hvis dét var en egenskab jeg havde... Well, selvfølgelig ikke hvis bivirkningerne ved den superkræft ville være dage med super-sover-hele-dagen-ingen-energi-overhovedet nedture og.. i ved, kortere levetid fordi tiden allerede er brugt. Det ville jo nok være ulempen ved fx. at have sin egen personlige tidsvender.

Nå, hvordan går det ellers derude? Kan i finde hoved og hale i jule-hurlumhejet? Jeg har været igennem 2 juleaftner og 4 julefrokoster, og har en enkelt igen i morgen. Normalt ville jeg skrive, at jeg nok skal forklare jer om det en anden dag/i et andet indlæg, for det ville ikke passe ind her, og indlægget her ville i øvrigt nok også blive aaalt for (flere-romaner-i-serie-ish) lang. Jeg vil være optimistisk, og tænke at jeg for det gjort, men med den fart ting har taget de sidste 2 uger, er det ikke utænkeligt at det ikke sker. Nu må vi ske. Jeg satser på at jeg får rettet min energi herind noget mere de kommende dage, for jeg stresser jo faktisk meget af og hygger mig, når jeg sådan sysler med bloggen. Og hvilken blogger bryder sig ikke "ikke så godt om" det, når bloggen føles forsømt ^^" Yes, bloggers should know! God jul til jerude!


Ps. jeg har faktisk en uredigeret vlog liggende, som jeg liige tror jeg vil få redigeret/klippet sammen i aften, så hold øje med den i morgen, hehe
Udgivet fredag d. 27. December 2013
3 kommentarer og 1773 visninger

LifeSituation

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 27 December 2013 09:25

Jeg holder øje med dig.. små stalker dig lidt og venter på der kommer indlæg hvor du ikke undskylder dit fravær. Synes bestem ikke du har grund til at undskylde.. vi har alle perioder hvor der bare er andre ting som skal gøres først.. og husk små korte indlæg har også ret.. man behøver ikke altid skrive en lang roman.. Det er tit der jeg bruger det jeg kalder -de hurtige-.. så får man lige skrevet lidt uden af ødelægge det med for mange komplicerede detaljer.. dem kan man jo aldrig skrive, hvis den extra tid skulle kigge forbi..

Glædelig jul herfra.. <3

GGravatar Gulde 28 December 2013 01:37

True. Jeg føler bare som regel at små indlæg til gengæld bør bakkes op af et billede, og det kan godt være noget bøvl af og til. Jeg er sjældent god til selfies fx ^^"

Men kan ske jeg skal prøve det med de små korte. For du har jo ret - jeg kan jo altid føje mere på. Det har jeg ikke rigtigt tænkt på som en mulighed før af en eller anden grund ^^"

Anyway, et indlæg der matcher det først nævnte skulle gerne være kommet op nu, hehe

JHGravatar Jeanette Henriksen 28 December 2013 20:04

Synes bestemt sagtens små korte indlæg, kan være gode.. også selv om der ikke er billeder med.. har faktisk lagt mærke til at mine læser er ret glade for dem.. Bare et par enkelt linjer er sommetider nok.. Men kender godt den der fornemmelse med om det er nok..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie