Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

The Beauty Scenario Tag - As Seen On Youtube

1. You have to get rid of all your foundations and you can only keep one high end and one drugstore, which do you keep? Du er nød til at skaffe dig af med alle dine foundations, og kan kun beholde én dyr en billig, hvilke beholder du?

Eftersom jeg ikke bruger foundation er denne på den ene side nem og på den anden side svær... Ingen at vælge, men heller ingen at hjemskaffe..


2. You go for an interview and the lady interviewing you has lipstick on her teeth. Do you approach the subject or ignore it completely? Du tager til et interview, og den kvinde der skal interviewe dig har løbestift på tænderne. Nærmer du dig emnet, eller ignorere det fuldstændigt?

Jeg er ikke sikker på om jeg overhovedet ville bemærke det. Seriøst, jeg er meget distræt på det punkt. Men siger vi at jeg ser det, så kommer min reaktion nok an på hvilken situation vi snakker. Sådan noget filme-interview værk, ja, jeg ville helt sikkert fortælle hende det. Før vi gik igang. Ellers, ved jeg det ikke helt. Så ville jeg nok ikke gøre noget... Men det kommer an på situationen og stemningen - hvordan hun virker. Jeg ved dog helt sikkert, at hvis jeg ikke får det sagt stort set straks jeg opdager det eller i en situation hvor det virker meget oplagt, så bliver det slet ikke sagt ^^"


3. You're not feeling yourself and need a pick me up. Which lipstick do you put on to make yourself feel beautiful? Du føler dig ikke som dig selv og har brug for en pick-me-up. Hvilken læbestift tager du på for at gøre dig selv smuk?

Jeg ville nok helt gå uden om et læbeprodukt... Eller nok en læbepomade, måske med liidt farve i. Den jeg har fra GOSH er fin og føles god Men jeg tvivler på en læbestift ville få mig til at føle mig skønnere. De er svære... Enten så subtile at man ikke bemærker dem, eller så skrigende at det nærmest bliver pinligt. Og så stor risiko for at flyde ud over det hele... Så er eyeliner mere mig Eller neglelak! Helt sikkert neglelak!4. You go back in time for a day to your teenage years, how would you do your hair and makeup differently? Du går tilbage i tiden til en dag i dine teenages år. Hvordan vil du sætte dit hår og læggge din makeup anderledes?

Jeg ville sige: giv op på foundation og lipgloss... du bryder dig ikke om det, ergo, du har ikke brug for det! Resten er finno finno. Jeg eksperimenterede meget med frisurer dengang (i min langhårede verden, måske var det kun mig der så forskellene?), men ikke noget jeg er flov over i dag. 1000-elastikker halen var nok det underligste, men det blev til taget sejt imod, og blev til en awesome-joke, ikke et flop
5. You ask your hairdresser for a shoulder length Pixie Lott hair cut, but they hear wrong and give you a pixi cut. Do you a) Smile, say thank you, leave and call your mum hysterical b) Cry in the chair and things get awkward or c) Complain to the manager and demand a refund. Du beder din frisør om en skulder lang Pizie Lott klipning men de hører forkert og giver dig en pixi klipning. Du a) smiler og siger tak, forlader og ringer hysterisk til din mor b) græder i stolen og tingene bliver mærkelige c) klager til manegeren og kræver en refundering!

Jeg kan ikke se hvordan jeg nogensinde ende i den situation... Jeg ville aldrig falde i søvn under en klipning og puf opdage resultatet bagefter, og når bare man er vågen kan man vel se hvor saksen er på vej hen. Desuden kunne jeg ikke finde på at tage til en frisør som ikke hører efter hvad jeg beder om - jeg har ingen forståelse for hvordan sådan nogle overhovedet kan eksistere. Hvordan kan man leve af at sige fuck-dig til sine kunder? Skulle uheldet imidlertid være ude, tror jeg, at jeg ville gøre som jeg altid gør... gå hjem og være godt og grundigt irriteret på mit hår længe, men i sidste ende falde til ro og komme overens med det og forlige mig med at det vokser ud igen. Ingen af mulighederne lægger op til ikke at lave en stor scene ud af det, såh... Jeg ville under alle omstændigheder klage, men ikke med krav om refundering - hvis jeg ikke har sagt noget før det hele er overstået, er den del ligesom min egen fejl. Efterfølgende ville jeg nok også ringe til min mor og være lidt hys ^^" Og tude på et badeværelse eller sådan noget, haha.


6. Your friend surprises you with a 4 day city break and you have 1 hour to pack. Which 'do it all' palette do you pack in your makeup bag? Din ven overrasker dig med en 4 dages by turs break og du har 1 time til at pakke. Hvilken alt-i-en palette tager du med i makeup-pungen?

... Min unii cosmetics palette, eftersom den er tilpasselig og pakket med mine favoritter... næsten altså, min oprindelige forsvandt med min makeup-punk, så min "nye" er ikke helt færdig endnu, men det bliver den nok engang ^^" Jeg satser på at depotte min 88 ultra shimmer palette fra Coastel Scents engang, så bliver det vildt


7. Your house has been robbed, don't worry everyone is safe, but your beauty stash has been raided. What's the product you really hope is safe?Dit hus er blevet røvet, bare rolig, alle er sikre, men dit skønheds lager er blevet røvet... Hvad er det for et produkt du virkelig håber er i sikkerhed?

Mine unii paletter nok, fordi de højest sandsynligt ville være mit dyreste og mest brugte makeup Som de fleste andre, ville jeg nok ikke bekymre mig så meget om lige netop de ting... Neglelakkerne lidt måske, men jeg har mange andre knap-så-erstattelige ting i lejligheden, som jeg helt sikkert ville være mere bekymret for... Heldigvis har langt det meste kun affektionsværdi men ingen handelsværdi. Sådan kan jeg også bedst lide det8. Your friend borrows your makeup and returns it in awful condition. Do you a) Just pretend you haven't noticed b) Ask them to repurchase it or c) Secretly do the same to something of theirs Din ven låner din makeup og aflevere det tilbage i forfærdelig stand. Du a) lader som om du ikke har set det b) beder dem om at købe dig en ny c) gør i hemmelighed det samme ved noget af deres.

Muligvis b... jeg ville selvfølgelig gøre dem opmærksom på det, hvis de ikke selv bringer det på banen, hvilket de burde og sikkert ville. Jeg forventer egentlig personen selv ville tilbyde en erstatning eller i hvert fald en forklaring, og så ville jeg reagere ud fra det. Men det kommer selvfølgelig an på hvordan personen er når vedkommende aflevere katastrofen... Hvis de er ærgerlige/undskylder og det ikke er mit favorit-produkt eller noget særligt dyrt noget, ville jeg nok bare sige "lige meget" (altså svar A) ... Hvis personen til gengæld er flabet eller skyder skylden på noget/nogen anden (selvom det tydeligvis ikke ville være det) ville jeg måske kræve en erstatning (svar B)
Udgivet torsdag d. 27. November 2014
2224 visninger

AsSeenOnYoutube Tag

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie