Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

The Holstee Manifesto

youtube videoFra holstee.com

Jah, jeg stødte på dette i et indlæg, sådan lidt tilfældig inde hos Eeyorenyk (Cautious.dk), og jeg kunne ikke være mere enig, i hvert fald ikke med et bestemt stykke af Manifestet:

If you are looking for the love of your life, stop; they will be waiting for you when you start doing the things you love.


Det er sjovt nok noget i den retning jeg altid har sagt til mine kammerater og veninder, når de har virket mangler-kæreste-desperate. Og det var den måde jeg selv mødte Emil - ikke ved at lede efter en kæreste, men ved at prøve noget nyt, som jeg synes var fedt, og kom til at elske - og som Emil havde til fælles med mig.

Det minder mig også om ukraineren fra Berlin (som Emil stadig tror er noget jeg finder på, tsk) som vi stødte på inde på LastCathedral. Igen, en der viste interesse, fordi jeg lavde noget jeg kunne lide (i det tilfælde, lyttede til musik fra en genre der ikke ligefrem er manstreem), og som han også selv holdt af.

Det er jo også vigtigt at have noget til fælles (bare et eller andet) hvis forholdet skal holde i det lange løb. Det hjælper da klart i mit, at både mig og Emil elsker karate, computere, internettet og gode film, for lige at nævne de første der dukkede op i mit hoved.
Foruden det, at vi begge ved det er okay, at lukke sit indre legebarn ud engang imellem, men også at der er en tid til det, og andre tider der ikke er til det. Så er der også så mange punkter, hvor vi ikke ligner hinanden, og det er det der gør forholdet spændende, men jeg tror ikke det kunne holde i længden, hvis vi var hinandens totale modsætninger...

Er du interesseret i flere inspirerende manifester, kan du finde 10 forskellige på denne side
Udgivet tirsdag d. 27. November 2012
2 kommentarer og 2388 visninger

Happy Inspiration Tankespind Video

Kommentarer

EGravatar Eeyorenyk 27 November 2012 21:35

Hvor dejligt at du kunne blive inspireret. Og jeg giver dig helt ret.

IGravatar Ilhja 28 November 2012 15:42

Fed video!

Tak, er også glade for dem. Tror jeg vil prøve og lave nogle af de andre farver også.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie