Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

The most daring haircut you ever had?

Den mest modige frisure jeg har haft? Jeg har aldrig rigtig været modig med mine frisure, jeg er mere typen med laaaangt tøsehår Da jeg var lille havde jeg pandehår, men som jeg voksede op og det blev moderne med langt pandehår, kunne jeg også godt tænke mig det, og det har jeg holdt fast ved siden. Der var dog en gang i folkeskolen, hvor jeg blev smittet med lus for fjerde gang, og min mor ganske enkelt fik nok af at spendere flere timer med at få de små bæster kæmmet ud af mit hår. Som alternativ klippede hun mig "helt korthåret" - altså på til hagen, hvilket var meget anderledes for mig. Jeg var meget ked af at miste mit lange år, men indrømmer dog også gerne, at det korte hår ikke just var uklædeligt til mig

Hvis jeg engang for mod på at skille mig af med det lange hår, kunne jeg dog vildt godt tænke mig at få en såkaldt "bob cut"

Mig med mit korte hår
Mig med mit korte hår // me with my short hair

I've never really been daring with my hair-cuts, I'm more like a loooong hair type of girl. One time though, when I was little an got lice from my classmates for the 4th time my mom had enough of using multiple hours combing them you, so my hair all up to the chin - that was really different for me!

I would though love to have a bob cut, once I get tired of having loong hair
Udgivet søndag d. 31. Marts 2013
1 kommentar og 1466 visninger

English Question

Kommentarer

IGravatar Ilhja 01 April 2013 11:34

Jeg syntes det er fedt at du har så langt hår, både fordi det klæder dig men også fordi du gør noget ud af det. Grunden til at jeg er korthåret er fordi jeg ikke gider at skulle passe et langt hår så derfor syntes jeg det er fedt at du gider at gøre det

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie