Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

The other Jannie

Lille joke fra søster i går. Jeg tror hun har hjulpet med at få hentet min bil. Eller, øh, det vil sige... En anden Jannies bil En af dem der rent faktisk har et E sidst i navnet, modsat mig, som jo kun hedder Janni, haha. Det er en lille ting, I know. Men jeg morer mig gentagende over hvor der der E kommer fra. Det er jo ikke fordi jeg hedder Sophie, eller Nickie, eller noget andet særligt engelsk lydende. Faktisk bliver mig navn sådan lidt akavet på engelsk. Så hvor der der E kommer fra... Pas. Men i det mindste undgår jeg da så joken hvor folk citere mit navn direkte, når jeg forklarer det. Som i "Janni uden E". Doh.

Udgivet torsdag d. 24. Oktober 2019
237 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie