Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

These are a few of my favorite things

30 days blog journal challenge - Sabrina Jensen

Alle mine ting er mine yndlingsting! BUM, end of story! O___O Eller ej... men virkelig, jeg er uhyggeligt knyttet til mine ting, så at skulle tvinge mig til at vælge 20? Nogen må virkelig sidde derude med onde, onde hensigter! -_-"

Men lad gå, lad os da gøre et forsøg. 20 ting jeg holder særligt af i uvilkårligt rækkefølge, jeg vil ikke engang lade som om jeg vil gøre et forsøg på at prioritere. Og eftersom jeg ikke betragter Emil'en, Fluffen, min familie og mine venner (Grimlingen måske, men ikke resten) etc. som ting, så gør jeg lige det statement at de selvfølgelig ville komme på førstepladsen, hvis jeg gjorde Men, et godt sted at starte i jagten på sådanne ting ville nok være i den enorme taske jeg nærmest altid slæber med mig.

1,2,3) Mit penalhus. Og alt hvad det indeholder. Det er lille, kompakt, indeholder præcis had jeg har brug for, har en skøn duft af lædder og en pænt mønster indeni. Det kan rumme min metal lineal jeg måtte rejse til Japan for at skaffe, efter min elskede tidligere version blev rapset på efterskole. Dertil min skønne stiftblyant (0,7, jeg elsker de lidt tykke streger) som ligeledes er en erstatning for den jeg fik i fødselsdagsgave af min veninde Anne-Marie, da jeg gik på efterskole. Viskelædderet i toppen er skønt, effektivt, kompakt og udskifteligt.

4) Min computer. Nu har jeg Trunte og Eva, og tidligere Linda. Selvom jeg navngiver dem, er det dog ikke så meget selve tingen, men den funktion den har, og det den rummer. Min verden ligger jo nærmest på det apparat: billeder, historier, digte, noter, stile, rapporter, hjemmesider. Ja min hjemmeside er jo startet der på. Computeren, uanset navn og version, er derfor selvskrevet til listen.

5) Mobil. Lidt samme årsag som computeren, mere for det den rummer og det den kan end for den selv som genstand. Jeg havde et mere sentimentalt forhold til min tidligere Nokia 3310, end jeg har til denne Sony Erricson Experia Active. Om det er den eller en anden, er mig lige meget.

6) Min notesbog. Jeg har nærmest altid en med. Den slags er nødvendigt når man husker som en guldfisk (eller gudfiske-myte i hvert fald) og får sine kreative indfald og inspiration de mest uhensigtsmæssige steder og tidspunkter. Desuden foretrækker jeg papiret til den slags - så kan man skitse, pege med pile og krydsedulle

Okay, der er måske ikke nok i håndtasken til at gøre det:

7) Mine bøger. De er jo små guldklumper

8) Mine historier. Delvist noget uhåndgribeligt ganskevist, men de kommer jo til udtryk gennem tegninger, romaner, noveller, små passager og så videre, og de er med mig over alt i så mange former alt man aldrig kommer til at kede sig. Næsten ikke i hvert fald. Dem ville jeg have været ked af at undværre.

9) Mine drømme. Igen noget hovedsageligt uhåndgribeligt, men jeg har faktisk en drømmedagbog hvor jeg har skrevet en pæn del af dem ned. De kunne nærmest danne grundlag for 117 eventyr.

10) Mine film. Jeg elsker fortællinger, hvad enten det er i bog form, lydform eller video, alt der kan give mig oplevelsen af eskapisme!

11) Mine scrap-bøger. De indeholder stumper af alt muligt fra mit liv: diplomer fra børnesvømning, badminton, karate, tegninger og kunst fra min skole og børnehavetid, små anekdoter, sider fra dagbøger. Alt muligt nostalgisk.

12) Min musik. Jeg har ikke ret mange CD'er i hårdt format, men dem jeg har er jeg også glad for: særligt mine Hank Green CD'er og min Nightwish - Imaginarium CD

13) Mine nipsting. Igen, jeg er en sucker for nostalgi, og der ligger en verden af fortællinger bag de små dimser. Jo mindre og mere dimsede, jo bedre er det nærmest.

14) Mine smykker. Jeg går sommetider med smykker til hverdag, sommetider kun til fest, og andre gange slet ikke, men hovedparten af mine smykker er enten lavet af mig selv eller foræret af nogen vigtig, og de har således som nærmest alt andet i min varetægt, en særlig betydning for mig. De bærer hver en lille historie, og er uerstattelige!

15) Min bamse. Han er brun, nusset og meget gammel. Ikke særligt køn og ikke min første bamse, men bestemt dem mest elskede - han har æresplads på hylden over sengen

16) Mit sorte bælte! Og min gi også selvfølgelig. Sensei for the win

17) Mine medaljer og pokaler. Der ligger både blod, sved, tårer og en hulens masse hovedpine i de præstationer!

18) Min Heksebog fra min konfirmation - den står ganske vist i kælderen nu, men den skal have en plads i stuen! Det var min konfirmations-sangskjuler og lavet af min farfar, som ikke er her mere. Den repræsentere en stor del af min person!

19) Mine tegneserier. Står ganske vist også i kælderen nu, da jeg ikke har en egnet plads til dem heroppe endnu, men det skal nok findes.

20) Jeg vælger at lade denne plads stå tom, for ikke at risikere at udelukke noget over for mig selv, som er vigtigt. Det kommer måske af perfektionisme, men jeg foretrækker at være i stand til at tænke "resten" ind på denne plads. Som nævnt er stort set alt jeg ejer yndlings i et eller andet omfang, særligt efter mit minimalisme projekt. Alt hvad der ikke er yndlings, bliver ikke ved med at være mit ret længe - det ryger ud. Må her også hellere tilføje at jeg ikke indtænker møbler, køkkenting og elektronik (som køleskab, støvsuger og tv), rengøringsting og det fælles/huslige generelt på den måde. Jeg har ikke samme ejer-fornemmelse over for det.

Jeg er perfektionist, så for at komprimere vil jeg slutteligt disclaime/reminde at listen ikke er perfekt, og nok ikke kommer til at blive det. Der kan sagtens være ting jeg har glemt at nævne - det ligger det 20. punkt til Der er som i nok har bemærket ingen billeder nu, men jeg vil forsøge at få nogle i morgen - eller rettere, jeg vil tage lidt video-snaps og klippe det sammen, så i kan se noget af det jeg har skrevet om.

Det var en hård udfordring denne, synes jeg. Hvis i har gennemført den som en del af Sabrinas Journal Udfordring, kommer jeg nok forbi den. Men hvis i har lavet noget lignende (eller har fået lyst til at gøre det) vil jeg meget gerne læse det, så i skal føle jer mere en velkomne til at smide et link i en kommentar, så kommer jeg gladeligt læsende forbi

Sabrina Jensens Blog Journal Challenge #6 20 af dine yndlignsting
Udgivet tirsdag d. 12. November 2013
1501 visninger

SabrinaJensenChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie