Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

These nuts or she's nuts?

Dagens projekt har været klunker - øh - nødder. Eller et af dagens projekter i hvert fald. Jeg har også fået plukket hvad jeg gætter på bliver årets sidste hindbær, og taget havekrukkerne ind. Der er nemlig lovet frost til i nat, og det kan de åbenbart ikke tåle. Det kan nødder åbenbart heller ikke, så derfor måtte jeg ud og have gang i plukningen af de fine klunker jeg sådan har glædet mig over dukkede op og har hængt på vores lille troldhassel. Som i øvrigt har fået studset Teletoppien Heidi kom forbi, og vi har været igang med at hækle vatrondeller, og så hjalp hun også med at søge træet igennem efter nøddeklunker. Ja, altså, det kalder jeg dem. De hænger jo så fine og parvise, så det var bate for fristende

Træet blev fint efter jeg fik klippet de ellers utilgængelige (for lave personer som mig) top grene (Teletoppi, som Emil påstod træet efterhånden lignede) af.

Det var ellers synd. Nogle edderkopper havde været igang med et par flotte kunstværker - særligt fra det rigtige lys.

Og så fik vi ellers plukket løs. Jeg fandt endda en klunke med 3 nødder samlet. Så håber jeg bare der er noget indeni, når jeg engang får fat i en nøddeknækker

Sammen med lidt Pokewalk, rengøring og arbejde med andre projekter har det været en ganske rar hjemmedag, sådan helt alene, da Emil er sendt i arbejdslejer ved sin bror på Sjælland. Det har jeg åbenbart haft brug for eller i hvert fald bare godt af Så det må jeg huske at planlægge mere af

Udgivet lørdag d. 05. Oktober 2019
749 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie