Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

They call me Tetris-Master

Jeg har hjulpet min mor med at flytte de sidste par dage, og hold da op hvor har det dog været en overvældende oplevelse. For hvor har min mor dog meget... af meget! Det at hjælpe med at flytte og slæbe alle hendes kasser og møbler har konstant givet mig en frustreret trang til at fare hjem og smide alt ud! Og før mutti var det bette-søs som også er ved at flytte. Så jeg er ved at være godt øm i arme og ben af de mange kg og ligegodt 20 km vandren (og trapper, hurra 1. sal?) det er blevet til. De sidste møbler har hun andre hjælpere til lørdag, men vi har efterhånden taget størstedelen, hun, mig og broemand. Det er selvfølgelig en hjælp man gladeligt giver familie, men hold da fast hvor håber (og tror) jeg, at jeg aldrig får skrabet samme volumen sammen. Men hey, i det mindste har jeg da fået lov til at udfolde mine tetris-master kunskaber i stor stil


Læs 1
Læs 1 step 1
Læs 1 step 2
Læs 1 step 3
Læs 2
Læs 3
Udgivet fredag d. 24. Juli 2015
1922 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie