Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Things I wanna blog about...

Tanker og projekter jeg gerne vil blogge om, men som tager tid, føler jeg.. tid som jeg ikke har dedikeret til det endnu:

 • Om KODA's regler for musik, og hvad jeg så skal gøre
 • Om vores (eller rettere min) kamp med at holde fugtigheden i huset, og særligt i soveværelset og på badeværelset, nede
 • En samlet historie om mine hofter og min nu raskhed
 • Muligvis en samlet fortælling om min mentale nedtur, vejen tilbage, og om den dér diagnose som jeg af en eller anden grund stadig ikke tør stå ved på min blog.

  Ikke fordi jeg er utryg eller utilfreds ved den... men fordi jeg er bange for hvilke fordomme det vil give, indirekre, om mig, hvilke begrænsninger der vil medfører og langt, langt ude, potentialet for at det vil begrænse mig i fremtidige jobmuligheder. Igen, mest pga. frygt for fordomme og misforståelser, hvad enten vel mente eller rent ignorente. Også fordi jeg faktisk allerede er stødt på nogle af dem. Og internettet er sådan et permanent, vidt rækkende og ustyrligt væsen. Dét sagt har jeg intet haft imod at fortælle det til folk one on one. Så, hvad der er så anderledes ved bloggen specifikt, er jeg usikker på. Jeg vil jo egentlig også gerne gøre mit for at gøre op med de fordomme. Være sej og influerede på samme måde som jeg synes fx Jeanette (Jeas Blanke Tanker) eller Anne-Mette aka GiZmo (Giz-blog.dk).


Andre ting
 • Billeder fra Officers messen og kassernen i Vordingborg
 • Billeder fra dagens Pokemon Jagt
 • Et selfie taget foran vasketøjet, og et skriv om hvordan jeg pt. håndtere vores vasketøj med en ny og pænt effektiv rutine
 • Billeder fra mit hjem, efter det endelig lykkese mig at finde ud af hvordan jeg justere på OnePlus Mobil kameraets hvidebalance...
 • Billeder fra og processen med at omplante Aloe Vera planter, som har været ét af dagens projekter
 • Et post om marmelade making processen, potentielt både fra denne og sidste gang...
 • En efterårs og Halloween taggeleg jeg fandt på nettet i dag
 • Efterårs bingo i min Bullet Journal
 • So many other things from my Bullet Journal


So many things to share, and only so much ressources to do so with...
Udgivet søndag d. 27. Oktober 2019
692 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie