Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

This be what I'm drinking

Dette er hvad jeg drikker i disse dage. Min krop skriger på cola efter juleferie og dårlige vaner, og det er nu heller ikke fordi jeg har forsaget det helt, men jeg civil gerne have det tvunget tilbage til weekenden. Så i mellemtiden dulmer jeg med sodastream, der selvfølgelig på den ene side ikke er meget sundere, men på den anden side ikke er heeelt så godt som cola. Så jeg satser på ikke at blive helt forfalden. Selvom granatæblen nu er ganske god og rød-sodavands-fest agtig

Vi sodastreamer frem for at gå i cola fælden
Udgivet onsdag d. 07. Januar 2015
3 kommentarer og 1864 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 07 Januar 2015 23:14

Du er ikke alene, men krop skriger virkelig også efter cola..
I dag har jeg faktisk har hovedpine det meste af dagen, er sikker på det er pga den cola-trang.. Det er bare med at holde ud..

Jeg drikker selv Fun one solbær saftevand..

Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 08 Januar 2015 00:28

Sympati abstinenser herfra. Det er jo rent mørkt flydende opium sådan noget cola. Saftevand er også godt - også fun solbær. Ellers holder jeg mig dog som regel fra Fun da sødemidlet er ret tydeligt i smagen, og det vækket dårlige barndomsmindet ^^" Med ganske få undtagelser

JHGravatar Jeanette Henriksen 08 Januar 2015 16:27

Jeg kan kun li det saft der hedder Fun One solbær.. Kan ikke li det nye de har lavet med stevia.. Det er faktisk ikke så tit man kan købe det fun one solbær mere.. det er kun netto som har det ind imellem, så jeg må hamstre..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie