Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Thoughtful night songs

Jeg hørte en ny sang i radioen i dag. Eller også var det bare første gang jeg bed mærke i den, sådan rigtigt. En eftertænksomme. Well, det er de fleste af hendes vel egentlig. Men, sådan en der bærer præg af en overtænksom hjerne på de sene timer. Fuld af selvrefleksion og overvejelser om hvordan ting er. Sådan noget tankespind som mit hoved aldrig rigtigt holder pause fra, uanset hvor træt jeg føler mig. Det blev for sent i går i arbejde med budgetterne og forsøget på arbejdet med Freelance multimedie projekterne i fars nye iværksætter virksomhed, som jeg så til gengæld først fik arbejdet nogle timer med i dag... Det er den slags kreative potentielt mere krævende eller i hvert fald af rustenthed skræmmende projekter der hurtigt vokser sig uoverskuelige for mig og svære at komme igang med. Men når først jeg er igang farer jeg afsted på en rusbølge af flow.

Nå, men den interessante selvreflekterende tankespinder sang mindede mig om flere tankespindende og relflekterende eller samfundskritiske sange som jeg besluttede her at slå sammen og dele her:

Marie Kay - Det vi sagde

Rettelse:
Video embeds fjernet af hensyn til KODA's mystiske regler for afspilning af musik via Embeds, som mig bekendt strider imod YouTubes Terms of Use for embeds. Suk. Det havde jeg lykkeligt glemt alt om.
Udgivet mandag d. 07. Oktober 2019
715 visninger

Music

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie