Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Thoughts for France

Mine tanker i aften går mod Frankrig. Ingen bønner, religion har vist allerede gjort skade nok. I stedet kun følelser. For jeg må give som Hank Green ret, at der ikke rigtigt noget (godt) man kan sige. Kun føle.

Blot være bange og bekymret, for den fremtid vi går imøde og på vejne af dem der har været i gennem så forfærdelige oplevelser - eller hvis kærer har. Trist og ked af det, over grusomheden og på vejne af de efterladte til ofrene. Frustreret og vred... og ærgerlig over at en gruppe i ly af (deres forskruede forestilling) af religion erklærer krig mod verden og dens beboere, troene som ikke troene men måske i særlig grad hæderlige muslimer hvis tro og omdømme de foragter og forsøger tilsmudse. Og for hvad? De opnår intet andet end at få verden imod sig.

Der er dog andre der har forsøgt at gøre sig tanker, som jeg tænkte at jeg ville dele...

Det er en udbredt misforståelse, at terroristerne prøver at islamificere os. Hvis det var formålet, ville de bruge helt andre overtalelsesmetoder. Nej, formålet er det stik modsatte. At vende os mod islam. At vende os mod muslimer. For ved at gøre det, styrker vi deres fortælling om, at der et en krig mellem vesten og islam. På den måde styrker vi deres forsøg på at rekruttere endnu flere muslimer til deres syge og undertrykkende voldsfællesskab...

Opslået af Zenia Stampe på 14. november 2015Og endelig et lille citat.

We're newer gonna win the world. We're never gonna stop the war. We're never gonna beat this if belief is what we're fighting for.


Profilbillede, som nej, dog ikke har været på facebook. Hvad var det egentlig lige de skulle sende for budskab forresten? Det er ikke fordi jeg decideret vil ikke-støtte, det virker bare... jeg ved ikke. Jeg er nok ikke helt med her...


Men en nem måde at skaffe et flag på... kynisk? Måske, men jeg har set sponsorerede indlæg basseret på hændelsen (men koblet sammen med consumer produkt anbefaling uden synderlig relevans) i dag... so it could be worse... Er jeg stolt? Nah... men nu får det være..
Udgivet lørdag d. 14. November 2015
2027 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie