Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Til Tyrkiet

Turen er indtil nu forløbet fint. Overordnet set. Taget i betragtning at vi rejser 65-70 personer, så er 2 visum og én forsvundet taske vel ok.

Jeg fik først pakket færdig i morges - og havde både stress og store følelser da jeg benyttede potentiel-farlig-rejse situationen til at få udtrykt mine følelser for personer der ikke for ofte nok bliver anerkendt længere. Min far fx. :'-) Derefter gik turen til VUC for at komme med bussen il Billund. Hvor jeg stolt kunne konstatere succesfuldt at have pakket alt i håbdbaggagen.. ca. 5,5 kg   Jeg benyttede i øvrigt også busturen til at genoptage kontakt til en veninde (flere glædeståre) og slå telefonsvarer fra. Derefter til lufthavnen - i god tid til at tømme resten af min 1,5 L cola inde  checkin. Min taske blev i øvrigt udvalgt til narko-test og blev vurderet uskyldig, yei. Indenfor fik jeg skrevet farvel til nogle flere (flere tårer) og ringet sammen med Emil - som jeg var totalt for slasket og søvnig til at være rigtigt tilstæde da vi sagde farvel i morges :-( Fik Ingresset lidt (haha) og optaget og fotograferet lidt ... lidt mistænkeligt at jeg fik besked om at man ikke kan optage video mens en app optager lyd (hvilken!?!) Der blev også tid til en lille bid mad, selvom der var på flyveren, og et toilet besøg. Og erhvervelse af 2 flasker vand (good call!!). Afsted med flyveren, med smart rækkenummeret boardig, og op det gik. Lidt utryk ved at havne på nødudgangs rækken som åbenbart fører et ansvar med sig? Flyveren var overraskende behagelig varm og overfarten kun 3 timer, så der var lige tid til mad og lidt musik. Og megen snak med mine nabo-fremmede som ofte har været i Istanbul, og var på vej til Alanja.

Landingen var så glat og flot som aldrig før (sådan Turlish Airline). Så gennem paskontrol ind efter baggage (her lidt problemer som nævnt) og dernæst ud efter rejseselskabets bookede busser og guider - som lavede fis og balade sammen med præsentationen i bussen. Og guide-forklarede lidt på vej til hotellet. Granf Hotel Gülsoy. Hvor jeg sidder nu - efter at have hentet mere vand i den nærliggende lille kiosk.

Temperaturen ude siger 22 grader nat - og hotellet er okay lækkert. Så indtil nu en okay god start på turen, hvis jeg selv skal sige det

Udgivet torsdag d. 17. September 2015
799 visninger

Rejser Tyrkiet

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie