Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ting jeg fik prøvet dette efterår...

Ja, vi kan vist efterhånden godt kalde efteråret 2013 for et overstået kapitel... Så jeg synes det er tid til at tage et kig tilbage på mine efterårs-målsætninger (Ting jeg gerne vil prøve dette efterår), og se hvad jeg fik prøvet

Foto i efterårs-bladene


Det lykkedes mig under en gå-tur med Fluffen, selvom det ikke umiddelbart var det jeg havde tænkt mig ^^"
Foto i efterårsblade


Klæde mig i halloween kostume


Teknisk set har jeg vel været udklædt som karate-pige, but then again no... Det virker ikke helt rigtig, når man bare tager sit normale tøj på, hvor kostume-agtigt det så end må se ud. It didn't feel like it. Så det må nok blive en ommer til næste år.

Dekorere lejligheden i efterårspynt


Det blev hovedsageligt min efterårsdekoration, men lidt har også ret

Efterårspynt af naturmaterialer


Igen, min efterårsdekoration...
Efterårsdekoration


Foto session i en skov


Med far og søs, ja, det lykkedes faktisk. Det var ellers lige ved at smutte fra mig/os (mig og far), men efter en hurtig beslutning kom vi alligevel af sted, og nøj hvor er jeg glad for at vi gjorde det, for det var noget af det mest hyggelige jeg længe har gjort. Vi havde Daisy-vuffen med, men ud over det var hele turen dedikeret til at gå amok med kameraet og rigtigt lege med indstillingerne Forhåbentlig begyndelsen på en ny og dejlig far-døtre traidition!

Se uhyggelig film med bedsteveninde


Nah! Det kom så ikke til at ske... vi har dog snakket om at hygge sammen med en hjemme-film en gang i december. Tirsdag aften, faktisk

Lav selv flødekarameller


Jah... det gjorde jeg faktisk ...

Filmhygge med varm kakao på en regn/storm aften


Nah, endnu en bummer som bare ikke kom til at ske. Det herlige er jo bare, at den slags også kan være hyggeligt om vinderen, hvis der nu lige viser sig en mulighed.

Samle kastanjer


Yup, det lykkedes mig at finde et kastajnetræ i området - selvom den står ud til en ret traffikeret vej, som Fluffy bestemt ikke har lyst til at komme i nærheden af ^^"

Efterårs liste 2013
Udgivet søndag d. 01. December 2013
2147 visninger

AutumnList2013

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie