Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ting jeg hader

Ting jeg hader... eller rigtig meget ikke kan lide


Inspireret af 'den anden Janni' Hader er et stærkt ord, så måske er det nærmere ting der irritere mig i en grad hvor det virkeligt kan gå mig på nerverne. Men, jeg er lidt af en pessimist af og til, så jeg kunne ikke lade være

Dobbeltmorale
Hvis du skal prædke, så tag dig lige sammen først

Løgn
Why? Når sandheden er så lettere at forholde sig til...

Pral og blær
Luften bliver så tyk at man ikke kan være der for ego. Og ja, også hvis jeg selv er tvunget til det.

Leverpostej
Lad mig nu bare have mine kræsenheder i fred

Æderkopper der er nærgående
Det undre mig stadig at høre, at jeg som barn gladeligt samlede dem op, what? ^^"

Smerter inden i kroppen
Blå mærker og sår gør da ondt, men kan i det mindste forklares. Det giver ikke samme angst som kramper i brystet og smerter i hovedet

Når jeg ikke slår til
Stolthed er svær at sluge, og jeg har bare svært ved at acceptere at der er noget jeg ikke kan. Viljen må da kunne trække igennem?

Magtspil, sladder og intriger
Det interessere mig ganske enkelt ikke, og har aldrig rigtigt gjort det. Måske er det det der gør at jeg har svært ved at håndtere mennesker

Præstationsangst
Eller eksamensangst eller tavleskræk, kald det hvad du vil. Det gør mig så kuldret, min krop spasser helt ud og det giver smerter helt ned i tærene... foruden at nedbryde mit imunforsvar så influenza og hvad der ellers står for døren rigtigt kan komme til...

Andres sår
Grosses me out...

At vaske pis af min seng og/eller sofa
Fluffy, gå dog ud på toilettet i stedet, dumme kat...

Afhængighed af sukker
Ikke sukkeret, bare afhængigheden

etc, etc, etc... vi kan selvfølgelig også lige tilføje et par af de åbenlyse: krig, død, ødelæggelse, sygdom (fx kræft og aids), mishandling, uretfærdighed og generelt hensynsløse mennesker... for vi er roden til alt ondt

Hvad hader du? Eller bryder dig rigtig meget ikke om

Dette inlæg var inspireret af Janni Kristensen
Udgivet lørdag d. 20. April 2013
2591 visninger

Reply Negativ

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie