Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Tjek lige min nye hat

Ja, jeg er faktisk en af dem der udemærket ved, at det er hul i hovedet at køre uden cykelhjelm. Og særligt nu hvor vi skal til at have sne og pløre igen. Min cykel blev først fixet sidste år, hvor jeg lånte min mors cykelhjem, som hun så skulle have tilbage i sommers. Det er ikke fordi jeg ikke synes det er farligt at køre uden hjelm om sommeren, men i takt med at vinterdækkene kommer på bilerne, og skridfaren bliver større, virker det endnu mere nødvendigt at få den på.

2 stk 2 cm flamingo ... altså cykkelhjelme

Jeg har også allerede taget den i brug. Vi var på Jensens Bøfhus i aftes, sammen med min far, papsøskende og Anne i anledningen af at hun nu er færdiguddannet lærer, selvom hun ganske vist stadig mangler nogle egentlig fag. Vi valgte i den forbindelse at tage cyklen, så hjelmen kom i brug med det samme. Emil nægtede ganske vist at tage sin på, men jeg skal nok få presset ham til at bruge den før eller senere!
Udgivet fredag d. 22. November 2013
4 kommentarer og 2190 visninger

NewIn Helbred

Kommentarer

IGravatar Ilhja 23 November 2013 00:44

cykler også selv med hjelm. Jeg tror det et sted handler lidt omkring hvordan man er blevet opdraget. Jeg har altid brugt hjelm siden jeg var barn

GGravatar Gulde 23 November 2013 00:55

Du har nok ret i at det er opdragelsen. Omvendt havde jeg dog ikke nær så meget imod at cykle uden hjelm derhjemme, da jeg oftest alligevel blev tvunget til at cykle på veje hvor der ingen biler kom, og så virkede det meningsløst. Til gengæld kunne jeg knap cykle i den overbefærdede by-trafik, også selvom jeg havde hjelm på. Emil kommer også fra ude på landet af, så der var måske heller ikke mange biler at være bange for der.

Godt at hører at der er flere der har noget mellem ørene de gerne vil passe på

AGravatar A+K 23 November 2013 18:09

Fedt - håber snart fornuften sniger sig ind på mig, så jeg får en købt - det bliver nogle gode voksenpoint at få på kontoen Skal bare liiige komme ud over min barndomstraume for cykelhjelme.

- Anne

GGravatar Gulde 24 November 2013 11:04

Barndomstraume - det lyder voldsomt. Men nogle af de cykelhjelme jeg blev påduttet som barn var nu også uhyre grimme. Men de virker, og det er vel det vigtigste ^^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie