Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Too many, way too many

To many people!!

Hermed endnu engang fastslået, jeg skal ikke bo i storbyen! Vi er på vej i biografen, og jeg er ved at gå ud af mit gode skind over de mange alt-for-mange mennesker her er! Og jeg er ellers ikke så socialt sart endda. Dette sted med de kæmpe store åbne pladser, langt til loftet og MANGE MENNESKER er bare ikke skabt til introverte! Argh! Jeg glæder mig dog stadig til filmen, Dracula Untold.
Udgivet lørdag d. 11. Oktober 2014
2 kommentarer og 1519 visninger

LigeNu

Kommentarer

KGravatar Kathrine 14 Oktober 2014 13:24

Mennesker er overvurderet. Især store mængder af dem.

JGravatar Janni 15 Oktober 2014 21:36

True! det undre mig dog stadig hvor meget det kom bag på mig... Jeg er ikke vant til at sky mange mennesket, kunne natlig "festligt selskab" i byen.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie