Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Today with birthday and pokemon

Bortset fra julefrokosten har det været en dejlig begivenhedsfri weekend.

Afslapning med WoW gaming - okay, måske en smule stressende med Valentines Achievements, men hey, jeg fik dem gennemført på nær den ene bonus achievement som kræver at jeg skaffer 10 villige hjælpere. More planning needed for that one, so next year, Mr. FOX!

Jeg har set lidt af Santa Clarita Diet som Lærke anbefalede mig til julefrokosten... men den er S...impelthen for mærkelig! iZombie wins that battle easily!

Jeg har i stedet kastet mig over The 100. Puh, der er noget adrenalin at komme efter i den. But also so many stupid things!

Til brormands fødselsdag i dag (som blev afhold i onsdags) havde jeg en gave med i form af nem lækker aftensmad: skinkepasta! De 2 varianter som jeg lavede i går - den klassiske og det nye forsøg med pepperoni efter Emil's idé

Dertil gik vi (ham, Stella, Dalle og jeg selv) en god lang tur på Hjertestien. Perfekt tur til rigtigt at genoptage Pokemon GO igen. Selvom jeg har brugt det et par gange igen i denne uge siden 9'eren mandag og brugte den nye opdatering lidt i går.

Jeg har klækket en Togipie (tidligere) og en Pichu (i dag) og fanget en del af de nye i dag

Vi deltog i en rejsekonkurrence fra YouSee i går. Det kunne jeg godt lige bruge at vinde, hehe. Sol-og-varme ferie reklamerne er SÅÅ fristende!

(Modsat alle de irriterende Single-find-kæreste reklamer og andre lige så irrelevantr ting)

Kan næsten ikke vente til næste uge (og dermed Sukkerfasten) er ovre! Jeg er SÅ trængende og har alt for mange hovedpiner. Ved ikke om det er pga. frugtsukkere eller måske Gajolerne gennem sødestof fremprovokeret sukkermangel eller bare toxisk reaktion på Aspartarmen. Eller måske er det blot migræne, forkølelse eller noget helt tredje. Men de pløkker i øjnene er da ikke til at holde ud
Udgivet søndag d. 19. Februar 2017
1490 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie