Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Today's plan: Roadtrip


I dag er der dømt roadtrip Vejret er skønt og bilerne er fyldt med gode venner. Jeg sidder i "tøsebilen" sammen med Michelle og Tanja, mens drengene (Emil, Torben, Mikkel og kammerat)

Ellers er kristi-flyveferien gået med at hjælpe brormand med at få flyttet, en hyggelig biftur med veninder og Zootropolis, mere flytten med bror og Tanja, flytten med bror og søster og biftur med Honney og Captain Amarica - Civil War. Jeg har dog også fået krydset en mase af min todo liste (som i David Allan stil inkludere ALT men så vidt muligt er uden datering). Feels good

I morgen har jeg lovet også at hjælpe til, og derefter når der er tid til at få kigget alle papirer igennem. Men det skal selvfølgelig også passe sammen med mine egne projekter og den nært forstående karate Pinselejr, som vi i år mere eller mindre står for selv.

Men i dag står den på Fårup og hygge med venner, og så må jeg se hvad der ellers bliver tid til før jeg starter på arbejde igen mandag. Det glæder jeg mig faktisk også til - det må vel være en god ting

Udgivet lørdag d. 07. Maj 2016
709 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie