Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Tomorrow will be a special day

Jeg er meget spændt på i morgen. Det bliver en god dag kan jeg allerede mærke Jeg har nemlig været så heldig (/dygtig) at blive inviteret til en (elevplads) job samtale her i byen i morgen tidlig. I må gerne krydse fingre for mig Det inkludere en spændende færdighedstest og så en halv times samtale. Jeg glæder mig til at møde dem og mærke lidt af hvordan stemningen og menneskerne er i virksomheden, og håber selvfølgelig at jeg bare passer perfekt ind!

Ellers har jeg også været så heldig at få endnu en samtale ved Hospitalsenheden i Viborg, som jeg også krydser fingre for - dog først på onsdag. Så joh, det går da egentlig meget fint. Måske har alt mit arbejde med CV og jobansøgning - og særligt design for begge dele - endelig givet pote?

Uanset hvordan det nu går (godt selvfølgelig, hehe) så vil jeg belønne mig selv med et besøg i kantinen på skolepraktikken - og et hurtigt smut forbi Sortberg+Hansen hvor jeg lige kan få afregnet for det bålfad jeg har købt dér. Dertil venter der jo også yoga Og far har købt en kassettebåndsoverspiller da mine andre forsøg ikke rigtigt har virket endnu, så det tager jeg på besøg hos far onsdag og får fixet.

Så gør det ikke så meget weekenden var lidt travl

Udgivet mandag d. 28. November 2016
1 kommentar og 1528 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 29 November 2016 16:06

Håber det er gået rigtig godt..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie