Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Top søgeord #2

For de sidste 50 søgninger der har ledt folk til min side:

 1. Splatter (højest sandsynlig paint ball) 13/28
  Eksempelvis: splatter.dk, hvad er splatter, regler får splatter, splatter til børn, billige splatter udstyr, hvor gammel man skal være for at få splatter, små kugler til splatter, splatter butikker, maling splatter på toget, splatter kamp video
  Muligvis grundet: Mit splatter-design

 2. Kreativitet og DIY (gør det selv) 5/28
  Eksempelvis: lav papirsæske, lav selv sangskjuler, Hvordan laver jeg en papirsæske, grøndlænderperler, perleplade tut
  Muligvis grundet: Side om mine fritidsinteresser

 3. De gule sider (med stavefejl) 4/28
  Eksempelvis: de gulde sider, den gulde sidder, gulde side,dk
  Muligvis grundet: At folk er dårlige til at stave?

 4. Mig eller min hjemmeside 3/28
  Eksempelvis: gulde.dk, gulde
  Muligvis grundet: At nogen ville finde mig?

 5. Fritids interesser 3/28
  Eksempelvis: min fritid, jeg og min fritidsliv, interesser+fritid+hobby
  Muligvis grundet: Side om mine fritidsinteresser


Kommentar: I forhold til sidste Top søgeord så har splatter designet tiltrukket en del mere opmærksomhed, men det tyder på at det har været i forbindelse med paint ball / splatter kugler frem for splatter film denne gang Mig hjemmesiden, samt de gule sider ligger stadig på nøjagtigt samme placering, så andenpladsen er i stedet blevet overtaget af en ny slags søgninger, nemlig noget der har med kreativitet og gør det selv at gøre. Sidste pladsen tager søgninger om fritids interesser, og de sidste nævnt skyldes tilsyneladende begge min artikel om mine fritidsinteresser under profil. Lidt overraskende at den pludselig har fået så megen opmærksomhed

Andre sjove søgeord: pitabrøds pizza ● Flotte karnevalds piger gerne med så lidt tøj som .. ● flotte karnevalds piger og damer .. ● Kidnappet Jules verne ● tællersystem ● kaosbillede y ● halsvirus ● pro ana ● spejlingsreklame ● fodbold for boldspassere ● 99 luftballoner dk ● 99 luftballons nena tekst dk ● the meaning of nobody's man tina dickow ● kælenavne til guldfisk ● bogklubber sonea ● hvid magi for tøser ● taber mig er jeg syg ● karatestævne Gladsaxe lokalavis

Kommentar: Google søger ad uransagelige vegne *ups* Jeg kan se at der har været et par søgninger på sangtekster og en enkelt på en opskrift fra kogebogen også, og kan også se et par henvisninger til bøger fra min boghylde, men meget af det andet kan jeg altså ikke rigtig forholde mig til... specielt ikke det med karnevalds piger?
Udgivet tirsdag d. 08. Juni 2010
2377 visninger

Blogland Bagom WeairdFunnySearchWords

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie