Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Træning er op ad bakke

Jeg skriver ikke så tit om det, men jeg træner stadig en hel del karate, selvom kamp og stævner kører på lavt blus for tiden. Det har føltes op ad bakke siden sommerferien hvor jeg dumt havde en pause og tog en masse på mens min form og kondi forfaldt. Nu er jeg på vej op igen, men har stadig et godt stykke vej endnu. Det hjælper heller ikke at min krop ihærdigt forsøger at overbevise mig om at jeg er blevet allergisk over for motion... Jeg er ikke hoppet på den men kroppen forsøger meget insisterende. Vi er også gået ind i kolde-fødder perioden hvilket mine fødder (ankler) ikke er voldsomt glade for løb og kræver ekstra opvarmning for ikke at lande forkert (inden i foden). Dertil den forbistrede svimmelhed der gør det besværligt at træne igennem og give ordenlig kraft og bundspænding, når det er ting jeg ved gør det værre... I aftes var særligt slemt, men det gik fx også galt på sidste del af træner kurset. Men hvis det holder nogenlunde tørt i morgen vil jeg nok gerne ud og løbe, men nu må vi se... For nu er det sengetid
Udgivet tirsdag d. 04. November 2014
966 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie