Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Træthed...

Det har kunne mærkes den sidste tid kan jeg forstå, og det er der grund til. Jeg har nærmest ikke kunne hænge sammen det sidste stykke tid, men er stået op med en indgroet, permanent morgensur-zombie-mode. På den anden side er det da også klart, når min døgnrytme har kørt 5:45-24... 5 1/4 timers søvn om natten, fratrukket ca. uderligere 15-45 minutter for den natlige Fluffy-nusning giver det... ikke ret meget. Når så arbejde er fra 7-16 og næsten non-stop - jeg har samlet 30 min pause, ganske vist efter eget vælg, men stadig... og karate er 1,5 - 3 timer plus mellem 1,5 og 2 timer til transport omklædning, ventning osv., så er der ikke meget tid til afslapning. Den sparsomme hjemmetid skal bruges på at spise morgenmad, smørre madpakke, lave og spise aftensmad, gå i bad og gå tur med Fluffen... evt. plus lidt bloggeri hvis der er tid :3

Og tiden bliver endnu mere knap nu, hvor jeg har besluttet at lægge sengetid kl. 23... ja altså i dag (weekend) ikke medregnet Men det har virkelig også hjulpet! Jeg er efterhånden frisk om morgenen - okay, så jeg springer måske ikke ligefrem ud af sengen, men hvem gør det når den nu er så dejlig blød og varm? Men jeg er klar i hovedet, har ikke ondt i øjnene fra start, nikker ikke så meget med hovedet, gaber ikke så meget, og føler mig generelt bare bedre tilpas. Så jeg tror jeg vil forsøge at holde den sengetid fremover. 23-~6 it is... Det er da i det mindste 7 timer, og på den gode sovetid. Okay, så det er stadig ikke optimalt, men det er da fremskridt. Tanken om at skulle gå i seng kl. 22 hver aften virker simpelthen for ... well... På-hovedet-i-seng-uden-aftensmad-opfør-dig-pænt-en-anden-gang-agtigt... for ikke at sige umuligt, når vi oftest er hjemme 22-22.15, og jeg helst gerne skulle nå både Fluff og personlig hygiejne (læs: bad).

Men mon ikke det går som det går nu... I morgen er sidste dag for blogudfordringen. Jeg har lidt på fornemmeren at i er kørt surt i den slags indlæg, så jeg tror jeg vil vente med at tage en anden op. Måske i stedet gøre klar til engang at få GizFotoChallenge færdig først. Eller hvad? Har blogchallenge indlæg været for... kedelige/forbedredte? Eller har det været okay? Jeg tror om ikke andet jeg skal stoppe med at skilte med det i indlægs-titlen, men igen, hvad synes i? Jeg vil jo gerne gøre det, så det er mest muligt som i vil have det, når bare ikke det så bliver modsat hvordan jeg vil have det
Udgivet lørdag d. 14. September 2013
1 kommentar og 2394 visninger

Hverdagsliv BlogUpdate

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 15 September 2013 22:21

Jeg kan faktisk godt li de der blog challenge, men jeg synes du har virket lidt stresset over at skulle nå at skrive dem.. og samtidig er det jo lidt meget med hver eneste dag.. måske skulle sådan noget kun være 1-2 gange på en uge.. og så lidt andet ind imellem..

Synes det lyder kanon at du får lidt mere søvn, det er vigtigere end man lige regner med at for kunne fungere optimalt..

Jeg har ikke smidt lige så mange kommentare på din blog.. jeg har ikke helt vidst hvad jeg skulle skrive.. kan bedste li de der indlæg hvor man skal tænke lidt, men det ved jeg du ved..

Forresten mega cool at du skal med til blogger-træffet..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie