Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Transporttid til og fra skole

Vi fik et spørgeskema/interview på skolen i dag, for at evaluere "Trivselsforhold", og studsede lidt over et af spørgsmålene:

Hvor lang tid om dagen bruger du på transport til og fra din uddannelsesinstitution (NB ikke praktikstedet) ?

0-10 minutter
11-20 minutter
21-30 minutter
31-60 minutter
1-2 timer
Mere end 2 timerOverraskende nok måtte jeg svare mere end 2 timer... Det var uventet... Men når man lægger sammen, tager det faktisk en del til. Turen til og fra stationen (morgen og eftermiddag) tager ca. 25 min. - og da det er en bus-løs strekning SKAL den tages hver dag. Der er ca. 1,5 km, men!... Da det er strækningen til stationen om morgenen SKAL jeg være i god tid for at nå toget, og på vej hjem er jeg oftest smadret efter resten af dagen, så turen tager tid. Dertil kommer 30 minutter med toget hver vej (hvis uden forsinkelser).

Så er vi faktisk oppe på næsten 2 timer... og så er der også turen fra skolen til stationen (på hjemvejen), der dog ofte kan foregå med bus - men ikke desto mindre passer skole-fritiden ikke altid med bussen, så der går mindst 30 min. fra klokken ringer, til jeg kan nå hjem. Turen tager mindst 15 at gå, og bussen går før denne tid, så selv med bus, opnåes der en højere rejsetid. Gennemsnitlig 25 minutter med transport og venten på transport. Så er der jo også om morgenen, hvor trafikken dog flyder ret smooth (den er jo designet til morgen-mylderet), så der er rejsetiden sjældent mere end 10 min.

Altså:
35 min. mellem station skole
1t. med tog
50 min. mellem station-hjem

Samlet giver det altså en gennemsnitlig daglig rejsetid 2 timer og 25 min! Vildt alligevel

Hvor lang er din daglige rejsetid ca.?
Udgivet tirsdag d. 20. November 2012
3 kommentarer og 2416 visninger

Transport Skole Nerd

Kommentarer

IGravatar Ilhja 20 November 2012 21:16

fuck det er kortere end min! Og jeg skal til Århus...
Det er omkring 1½ time i tog, 5 minutter gå tur til skolen. Og det tager vel 15 minutter at tage ned på togstationen fra hvor jeg bor/hvor jeg aflevere Cecilie i børnehave

IGravatar Ilhja 20 November 2012 21:16

Og med hvad jeg mente med kortere end min tur var at du havde længere transport end jeg havde...tror det vist er sengetid siden jeg fik det forkort

GGravatar Gulde 21 November 2012 16:51

Ilhja: Nåh ja, men man kunne jo også sige at selve turen (for mig) er kortere end din - Det er bare køretiden der er helt skæv og lang, vel hovedsagelig pga. dårligt sammenhængende offentligt transport... for den slags er jo viiildt unormalt (not!)

Men det er vel prisen for ikke at ville flytte i studie-lejlighed ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie