Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Trinny & Susannah indtager Danmark - set i Guldfiske Perspektiv

Tenaltz, som jeg følger, valgte i dag at skrive et post (The mantra is forget your size discover your shape and transform yourself) om programmet Trinny & Susannah indtager Danmark, som blev vist i går. Da jeg også så det, kunne jeg også passende dele min mening

Jeg synes selv det er/var sjovt at se, særligt fordi man får at høre hvorfor personerne klæder sig som de gør, før makeoveret. Jeg kunne ret godt lide særligt Josephine som person, men synes dog ikke særligt makeoveret af hendes hår var så vellykket. Det var liidt for gammeldags for mig - og når jeg sammenligner med mig selv, er det fordi de årsager hun gav på hvorfor hun var klædt som hun var klædt også passer på mig.

  • kan godt lide sport
  • lader bare håret være opsat som det var (til sport) fordi det er nemmest
  • kan godt lide komfortabelt tøj

Til en sporty pige, synes jeg heller ikke håret (kort og med pandehår) er så gennemtænkt, da det bliver besværligt at fjerne fra ansigtet med opsætning. (Og ja, jeg er lidt fikseret af hår, faktisk er det det jeg genkender mennesker på). Men måske er det bare fordi jeg selv er en Langhåret pige med stort L (jeg elsker mit lange hår!) og fordi jeg er Karatepige med lige så stort K, og til stævner må vi kun opsætte håret ved hjælp af én eneste elastik (neutral farve og uden metal). Strikse regler, der forhindre mig i rigtigt at prøve noget med håret... øv Vil ellers gerne prøve noget halvlangt pandehår/hår til at indramme ansigtet, men ved ikke om jeg tør, hvis det blive lige så stort et bøvl at sætte mit op, som min venindes (der skal 3 franske fletninger og en god gang voks, til at holde dét, med en enkelt elastik).

Anyway, jeg skal helt sikkert følge med i de kommende afsnit (om muligt)
Udgivet fredag d. 04. Januar 2013
2 kommentarer og 2801 visninger

Tv Reply Beauty Karate FashionStyle Hair

Kommentarer

IGravatar Ilhja 04 Januar 2013 21:15

Fem er nu meget lang tid, jeg mente bare ikke at jeg havde brugt 5 år hos wordpress.

Jeg lavede mest fantasy agtige designs, gerne med drager eller keltiske agtig. Det lilla design var ikke det sidste af mine designs. Du kan faktisk se dem her: http://mohel.dk/profil/gallerilayout.php stadigvæk. Eller dem jeg har gemt da jeg har lavet en del flere før. Siden dør nu nok snart da jeg ikke gider at blive ved med at betale for den.

Det vidste jeg faktisk ikke at jeg kunne. Tak.

Uhhh elsker Trinny og Susannah så tak for linket til dem også^^

TGravatar Tenna 05 Januar 2013 10:53

Jeg syntes osse at Josephines make-over var til det bedre med hensyn til tøjet, men som du selv skriver, så syntes jeg heller ikke om håret. Det så ud som om det lige trængte til den sidste børstning, men de desværre ikke havde nået det, og det så derfor stod ud til alle sider. o_O

Jeg nåede ikke at se Josephines historie desværre, da jeg fandt programmet en halv time efter det var startet.
Men som du selv skriver, så virker det lidt tumpet at give pigen så tykt kort hår, hvis hun går til en sport, der kræver at man skal kunne sætte det op for at det ikke skal genere.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie