Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Trumph, bedre sent end aldrig

Dette indlæg er fra sidste måned (sidste fredag. d. 31), hvor SU'en gik ind. Uheldigvis fik jeg pludselig så travlt at jeg ikke fik gjort indlægget færdigt (mere præcist, foto'et), men så tænkte jeg, tja... bedre sent end aldrig, ikke? So here goes:

Yey, så kom der grønne tal på kontoen igen - det er så dejligt på lønningsdagen. Og da jeg skal til Introfest på EAMV (ja, for de nye hold altså), tænkte jeg at det var tid til at få fat i muligheden for at have fint tøj på. Ikke nyt tøj, nej, der skal stadig spares lidt før det bliver aktuelt, men nye BH-stroppe (klare). Jeg synes menlig det ser noget så fjollet ud til en stropløs kjole, at man kan se 2 stropper fra BH'en. Og for en pige på min størrelse, er en stropløs BH (i dag vist bedre kendt som bandoe) bare ikke stærk nok til at holde på... ja, det sådan nogle nu skal holde på - og klare sig helt uden, det kan jeg ikke! Så alternativet er et par udskiftelige stropper i klar silikone (tip, tip, hint, hint). Eneste ulempe er at de holder elendigt - som i, at de springer. Så havde, før indkøbet, et halt set, hvilket, om muligt, kun kan se dummere ud end to synlige stropper.

Klare stropper til BH, smart til strop-løse kjoler for os med barm

So here we go, nys hentet fra Trumph til den nette pris af 40 kr, hvilket var en lettelse, da jeg havde frygtet 80. At jeg så ikke har tænkt mig at bruge dem i aften, er jo en anden sag, men nu er de da, så der er frit valg på alle klædeskabets hylder, næste gang der skal findes klæder til en festsituation.. som fx. indflytterfest.. engang...
Udgivet torsdag d. 06. September 2012
1888 visninger

Tip

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie