Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Trunte-pigen er tilbage igen! (... min pc)

Og efter udmeldingen i går, havde jeg jo mine bange anelser i forhold til hvad der kunne reddes og ikke kunne. Fx. antog jeg at Dokumenter var min Gulde-mappe, hvor nærmest alt mit ligger, og skrivebordet lød jo også til at være reddet, og de ville kigge en ekstra gang på xampp-test-server-htdocs mappen med mine webprojekter, så jeg var jo forhåbningsfuld omend med bange anelser.

Det var dog intet imod det resultat jeg fik præsenteret. Ja, de nævnte da godt nok at de kun ville tage halv pris for at "redde" mine filer, fordi de ikke havde kunnet "få det hele med" eller blot ikke var sikre på det. Og det skal jeg ellers lige love for! Det skulle måske have været rettet til "Nada, Njente, ingenting overhovedet!" Det er ligefør det de har reddet, er indholdet af min papir-kurv, thank you so much guys ulk: Ja, jeg ved godt det var en svær opgave, men så indrøm da i det mindste at ud af 60 gb stuff, kom kun de 8 gb lort tilbag Måske lige med undtagelsen af mine videoer af pyro-fluff, der tilfældigvis lå i rodet på skrivebordet, og noget der måske kunne ligne et forsøg på at lave et visitkort i Adobe Illustrater, hvor jeg måske, hvis jeg og I krydser fingre for det, har brugt mit logo, således at det er bare så nogenlunde redet

Resterne af min gamle harddisk fik jeg dog med...


Lession lerned, fra nu af skal ALT MIT lort backes op via diverse Cloud Services og Eksterne Hard-disks, foruden at det som rent faktisk er LORT skal fjernes fra pc-es overflade, så det ikke ligger og fylder og forveksler sig selv med vigtige filer. Hurra for at mange af mine filer (heriblandt hele forfatters-skabet) er positioneret i min drop-box, og at største delen af mine filer (bare ikke for de sidste ca. 2 år) ligger backet up på Eva-pigen

Her har i hende så igen, Trunte-pigen (også kaldet min pc)
Janni... med e? Jannie? Det er jo ikke mig!!


Men, her har i hende så, Trunte-pigen, eller "Gulde's Trunte" som hun så fint er kommet til at hedde på dele-stedet Og som om det ikke var nok at mine filer er maltrakterede og kørt gennem en markulator, synes de åbenbart også jeg skulle føle mig fremmedgjort på den "Nye" og cleanede Trunte, ved at døbe mig mit eget navn, som skrevet på deres kunde-kartotek (som om jeg bruger det, tsk) ... så bare med E. Ja, lille detalje, men når alting i forvejen sejler og er klart til den store tudetur, så er det nok! Det tog en krig (oprette ny konto, overføre filer, slette gammel konto, omdøbe nye konto) for at få mappe-stien navndøbt korrekt, for "Omdøb Kontakt" er åbenbart ikke fint nok til Windows...

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget, og nu er computeren da i hvert fald rengjort! Og jeg fik da også den gamle disk med hjem som vist tidligere i indlægget, hvis jeg nu skulle få lyst til at "prøve en gang til" - you bet I do! Men ikke til $$$$ i timeløn, så skal lige finde nogle totalt nørdede genier først... Nørder er gode, for de går virkelig op i deres shit, og det betyder, at det man få leveret, det spiller også bare. For det meste... I kender vel ikke et par nørder på det område som i kan anbefale? Computer teknik er ikke lige mit område, det skal bare virke. Og nej, jeg kan heller ikke fixe dit problem med din mail - men skal du have lavet en hjemmeside, så er det straks en anden sag. Og med de javascript/jquery opgaver jeg efterhånden har fået på jobbet, ender jeg med at blive en hel ørn i det shizzle også, som en del af servicen, hehe, eller noget
Udgivet tirsdag d. 05. Marts 2013
979 visninger

Trunte Tech

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie