Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Trying to drown my causless restless frustration in movies

Jeg har gået med frustation og rastløshed det meste af i dag... og det i sig selv er virkelig frustrerende. For jeg ved ikke hvorfor, og det gør mig til en tikkende bombe der bare venter på at eksplodere eller kappe hovedet af et eller andet. Normalt plejer jeg lette på ventilen ved at fare rundt i lejligheden og lave noget praktisk. Rydde op eller gøre rent. Den mulighed har jeg desværre ikke nu... for jeg er ikke hjemme til det. Og selvskabet har gamet det meste af dagen - selv opdagede jeg ikke engang at det var sommer i dag. Det har været sommer, og jeg gik glip af det? Ej altså... Men synes heller ikke jeg ville vandre om på må og få et sted jeg kender så dårligt, og hvor der er så mange mennesker... sådan helt alene. Så gør jeg det jo heller ikke nemt for mig selv, altså.

Men det irritere mig grusomt når det hele sådan vælter rundt og bumper imod sig selv indeni... Lige til at tabe pusten af. Al den uro. Det er lige som at sidde i en for blød lænestol, hvor det krilre i hele ryggen. Men det er så nok fordi jeg for længst har fucket den op med min stilling: hænger i ryggen når jeg nørder, sover på maven ... eller bukket sammen på midten i tilfælde af at det er et ubekvem sted som i en bil, bus, tog eller flyver.

Nå, men jeg kan vel kun håbe på at det går i sig selv, og er nogle hormoner eller sådan noget.
Jeg har set 3 film i dag som distrahering: Worrier (som vi startede på i går), The Mechanic og The Transporter 2... og nu også 3... Har set den første så mange gange at jeg ikke havde behov for en genopfriskning Jeg kan godt lide de der hemmelig-assasen-ish roller Jason Statham har


White and round but not always around. Sometimes I half, something I round, sometimes a slice is all you see. Sometimes I'm light, sometimes I'm dark, somtimes I'm both. Everybody want's to walk on my, but only few have ever done so.

Well, jeg fik nok ikke fat i den helt korrekt, men jeg ville elske at køre med en chaufør der lavede den slags gådelege, hehe

Oh... ja, mit hår er sådan lidt.. hmjah - jeg ville egentlig have brugt colaen som motiv, men havde glemt at kameraet var peget den anden vej. Det var så der jeg opdagede, at jeg stadig sad med hårturban på ^^
Oh... ja, mit hår er sådan lidt.. hmjah - jeg ville egentlig have brugt colaen som motiv, men havde glemt at kameraet var peget den anden vej. Det var så der jeg opdagede, at jeg stadig sad med hårturban på ^^"
Udgivet lørdag d. 01. August 2015
1649 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie