Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Trylle trylle database

Hehe, og jeg der skulle have indhentet blogningen i dag. I stedet ender jeg med at sidde og se film i stuen, mens jeg hygger med Fluffen (der stadig er pyroman/massokist), og samtidig er igang med at trylle min txt-drevne blog om til en mysqli database en. Ikke en forandring i vil kunne mærke straks ganske vist (udover lidt optimering), men det vil dog hurtigt give mulighed for at lave nogle forbedringer/udbyninger som jeg virkelig har ventet på længe. En af dem være muligheden for svar i kommentarerne - så man kan svare på de andres kommentarer, og se hvilket svar der hører til hvad. Men også så der senere bliver mulighed for at få tilsendt en mail eller et tweet eller sådan noget, når der kommer et svar Så måske er der alligevel lidt at glæde sig til for jer også
Udgivet onsdag d. 26. December 2012
1 kommentar og 1853 visninger

Blogging Hjemmesiden Kodning

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie