Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Turen går til Berlin

Tasken er pakket, min er den lille med den røde pose
Tasken er pakket, min er den lille med den røde pose
Så går turen snart til den lange tur. Ja, jeg har jo helt glemt at advare jer, måske fordi det også kommer lidt bag på mig selv, men jeg skal altså på studietur til Berlin nu, og lave projekt om StreetArt Og tasken er pakket, og hidtil er det kun hårbørsten jeg har opdaget er ladt tilbage, så mon ikke det går Der vil også være internet på hotellet, så vidt vi har hørt, så bloggen kommer forhåbentlig heller ikke til at stå helt stille

Er der noget særligt i vil se fra Berlin?
Skriv, og så skal jeg gøre mit bedste for at få det med Dog nok ikke seværdigheder, da vores skema er ret fyldt, og vi også skal lave opgave
Udgivet mandag d. 08. Oktober 2012
1 kommentar og 2116 visninger

MMD Travel Berlin

Kommentarer

JGravatar Jenni 09 Oktober 2012 09:52

Rigtig god tur! =)

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie