Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Tysk-shoppe-seddel

Ja, så er snuden vendt mod Tyskland, og Fluffy kan vente sig en weekendt i forkælelse, da min bror er flyttet ind for at se til ham, og holdemham med selskab, hehe. Selv skal jeg ned og prøve lykken som karate dommen Og på hjemvejen skal vi naturligvis forbi grænsen, hvor Emil og jeg han planlagt at gøre juleindkøb, så jeg tænkte jeg lige ville dele vores bette liste, bare sådan lidt for sjov

[ ] Sodavand
[ ] Øl
[ ] Cider/sprut evt
[ ] Nutella
[ ] Marcipan
[ ] Nugat blød
[ ] Overtræks chokolade
[ ] Energi drik evt
[ ] Hasselnødder
[ ] Pistacie nødder (stor)
[ ] Jannis chokolade
[ ] Oreo marabou til giveaway
[ ] Macadamia nødder
[ ] Evt kokos
Udgivet fredag d. 08. November 2013
1416 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie