Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ud under åben himmel

Oh my, oh my, så var prøven i fredags overstået (skriver jeg først nu, ja flot, tsk! Men grunden er, at jeg gerne ville have nogle til at stemme på afstemningen fra sidste blog, derfor lod jeg den stå lidt længere...) Men det gik sådan nogenlunde godt tror jeg da, også selvom jeg ikke nåede hele opgaven. Det var egentlig lidt surt, der var en halv opgave, som jeg næsten havde nået at lave, men i sidste øjeblik hvor vi skulle printe ud (jeg skrev på pc), nåede jeg ikke at skrive det endelige resultat ned... jeg havde lavet hele opgaven og alle udregninger, men nåede bare ikke at skrive det sidste facit tal med dobbeltstreg under, snøft Det var lidt surt.
Og derefter skulle vi vente laaang tid på én som ikke kunne få snøvlet sig færdig til at få afleveret før vi måtte forlade prøverummet - og han var endda fra min klasse - pinligt! Så jeg havde nær slået både mig og Jesper ihjel med den fart jeg skød mod stationen for at nå toget, hehe. Han så virkelig ynkelig ud Men, han går selvfølgelig heller ikke til karate. Og det gode ved det var, at vi nåede vores tog alligevel - yey me! o(^o^)o Og jeg havde masser af slik tilbage (jeg havde vist også slæbt et halvt kilo med (ups :3 )

Nu er jeg lige så lige kommet hjem fra min farmor og farfar. Vi har nemlig kamperet hele min fars familie i deres baghave. Traditionen var egentlig at alle børnebørn tog med bedsteforældre på en campingplads i ferien, men da min farfar har fået kræft, ved vi ikke hvor længe vi har ham endnu, og han ville i hvert fald ikke kunne holde til camping. Så vi camperede bare i hans have, smart Og det var også super vejr! Det var mega hyggeligt hele aftenen (måske bortset fra om eftermiddagen hvor min mor havde lovet, at vi skulle spille for et eller andet musik karnevalds optog (og vi havde overhovedet ikke øvet, suk) - det var ikke helt vildt fedt.. men det gik da nogenlunde okay). Jeg fik bla. mødt Anna, min fætters nye kæreste. Emil kunne så bare ikke komme, da han var til bryllup Vi fik supergod grilmad - min tante Chalotte er bare en super grilmester, men nu er hun selvfølgelig også chefkok. Senere ristede vi skumfiduser over grillen - det smager supergodt, men man skal passe på med at røre de varme klistrede fiduser, for det brænder man nallerne ved, de er næsten så varme som grillen. Jeg kan se 2 hvide pletter fra brændmærket endnu. Vi fik også vafler senere igen. Og så spillede vi en hel masse hyggelig musik. Nu har jeg jo både 2 fætre og en bror der er supergode til at spille guitar, og når så jeg og min store kusine synger med, så lyder det bare supergodt. Lejrbålshygge om stearinlys ^^

Og om natten besluttede mig, min bror og min fætter os for at lege optimister, lægge os ud på plænen under åben himmel, og håbe det ikke begynder at regne. Det var vildt fedt, der var totalt stjerneklart, og fra forsamlingshuset tæt på, kunne vi hører musikken fra et bryllup derovre. Bortset fra at det var lidt vådt engang om natten da der faldt mere dug, så frøs jeg overhovedet ikke, så det skal klart prøves igen. Om morgenen blev jeg vækket tidligt af mine to små kusiner, der synes at når klokken var 08:15, så havde man sovet læææænge. Og så var det op og hygge med morgenma/kaffe. Det blev lynhurtigt gigavarmt, og det er det stadig nu (13:40). Familiesammenkomsten sluttede ca. 12:30, da min farfar var nød til (endnu en gang) at smutte på hospitalet og få tappet vand ud af kroppen Så da ambulancen endelig kom (den lod vente meget på sig), sagde vi alle farvel og tog hjem - super hyggelig weekend (^-^)b
Udgivet søndag d. 08. Juni 2008
1754 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie