Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

UGE 26 - DEN VILDE DRUKS UGE

Det burde vel have været sidste uge? Well, jeg har da også (skam på mig) i studenterugen indtaget mere end 4 gange så meget som jeg burde hele ugen (efter den nye anbefaling! Rolig nu! Vi taler mere end 14 genstande de 2 dage jeg var på klassebesøg... men stadig for meget). Men sådan forløber min uge...

Mandag 28/6
Klovbeskæring... Det havde jeg jo allerede nævnt tidligere, det kan ikke have været en overraskelse. Ikke så begivenhedsrig dag...

Tirsdag 29/6
Vi starter morgenen ved at fejre Sarah's webkæreste's (hvis navn jeg kan udtale, men endnu ikke stave) fødselsdag...

Om aftenen tager vi ud til fjorden og griller på en ægte "Vipper" gril, med ægte tilhørende "Vipper" bænk, og lavede en fantastisk mad.

Vi gjorde på samme tid lidt grin med konceptet Weber (eller hvordan det nu staves), hvor man kan købe en lille pose fint træ til dyre penge bare fordi der står mærket på det. Vi overvejede at lave vores ejet produkt af de lokale siv, og mærke det "Vipper". Vores brugsanvisning ville i så fald lyde:

Tag let rusten rist og anbring på cirkel af sten af forskellig størrelse, således at grillen vipper. Antænd herefter bål af halvandtændte grilbriketter, lokale siv samt resterne af et sankt hans bål. Placer dig i vindretning, og drys herefter ukændt mængde af kryderi ud over kødet, idet røgen fra bålet giver blændende tårer i øjnene.

Fantastisk, ikke? Nå, men ved i hvad der var fantastisk. Det var desserten, hindbærkoldskål, mums. Og så var det sjovt hvordan min far virkelig fik gennemmotioneret Valde. Han placerede sig ved åen på den ene side af havnen (en meget lille bådehavn), og kastede herefter en stor pind ca. 10 meter frem, så Valde var nød til at spurte hele vejen rundt om havnen for at nå om til Pinden. Valde skulle altså løbe i hvert fald 5 gange så langt som pinden blev kastet - det kan man vel kalde at økonomisere med kræfterne for mit fars vedkommende? Selv hastede jeg mig ud i at brække en tyk kæp over. Jeg forsøgte mig først med et stampsspark mens pinden stod op af bænken. Da det ikke virkede placerede jeg kæppen imellen to bænke, så den lå ovenpå, og forsøgte mig så med et nedadrettet spark. Resultatet? Gulde står og balancere med armene svingende som vindmøller, og kroppende hældende faretruende frem og tilbage. Frem var dog nok den farligste stilling, eftersom der foran mig var placeret bålet med vores fantastiske Vippergril - og jeg var ikke liige i humør til grillet fisk :S

Onsdag 30/6
Heidi får sin nye kat - Tian (som er "lillebror" til Tiger, men fra et yngre kuld)

Torsdag 1/7
Jeg tager en dag tidligere hjem til Emil, for at være lidt sammen med ham inden turen går til FJOMS dagen efter. Jeg kom derhjem sen eftermiddag, hvorefter vi hurtigt blev sat til at plukke hyldeblomster til svigermors saftevand. I starten fandt vi ikke mange, og med min lette påklædning var det træls for benene at vade rundt i det høje græs i folden (vi klippede græne af hyldebuske i læhegnene og klippede derefter blomsterne af den faldne gren)... men med den bagende sol havde det alligevel været uudholdeligt at iføre sig mere tøj. Det var hårdt men hyggeligt. Jeg blev svimmel flere gange af at skulle strække mig sådan op ad når jeg solen indtørrede mig og jeg i forvejen ikke havde fået nok at drikke. Lidt klamt. Men det endte da med at vi til sidst, efter næmest at skulle søge efter blomster med kiggert, stødte på en "guldgruppe" som Emil kaldte det - en vej, hvor der var fin mulighed for at komme helt tæt på buskende (uden hegn med stød i, uden brændenæller, og endda også uden korn og andet ukrudt - lækkert).

Vi snakkede om alt muligt, men pludselig brugte jeg ordet pandekager i en sammenhæng, og så havde jeg bare trang til pandekager! Så jeg endte med at bruge resten af aftenen på at bage pandekager.

Fredag 2/7
Om formiddagen... Jeg nyder det gode vejr (meget varmt, ah) og tager en MASSE billeder af Emil's missere :3

Om eftermiddagen... FJOMS! Behøver jeg sige mere? Ej, fredag er aldrig så slem. For Zuri var den dog, hun blev helt udkørt i varmen af alle de pinde hun skulle fange, alle de mennesker der ville leget og sådan. Puha.

Men som aftenen faldt på blev det jo køligere uden for, så vi drak nok liiige lidt for at holde varmen. Sagt med andre ord tømte vi hele falsken med møllevand ^^" (Lakrids shot). Skønt det tog en halv time vil jeg sige til forsvar at vi var en del! At de andre tømte 3 fustager øl (lige omkring 55 litter), det havde jeg dog intet at gøre med Hah, og så de to små piger, der startede en hel forretning op, og tjenter over hundrede kr. til sammen på at sælge tegninger - sådan tøser :3

Lørdag 3/7
Lørdag kom jeg hjem, hvorefter mors hus blev fyldt med herlige mennesker til (Egon's) SE gensyn. Gulde får ALT FOR MEGET at drikke, og kan ikke huske halvdelen hvad hun lavede! Totalt blackout - det er faktisk ret skræmmende! Det sidste jeg husker er at jeg bankede på Eriks telt... og så vågner jeg op dagen efter med de første ord: "Hvorfor står min seng på græsset?"

Hvad jeg siden har hørt om aftenen før, af hvad jeg ikke selv kan huske vel og mærke, var jeg dog en meget munter og morsom fisk der drak med alt og alle. Den sidste tår jeg fik var en tequila jeg tog med min mor, øv! Det ville jeg ellers gerne have oplevet Senere da vejret blev godt tændte de bål og vi skrålede højt (jeg meget højt åbenbart) med på en masse sange. Desuden friede jeg vist til Tanja, så vi var nær blevet gift Men så omkring kl 5 (har jeg fået af vide) kollapsede jeg, og det sjoveste jeg derefter kunne, var at sidde og savle -.-" Jeg fik af vide at der var én som havde været på nippet til at filme det, men (desværre) syntes det var for ondt. Igen - jeg ville gerne have oplevet/set det! Siden var det ikke til at få liv i mig, og mulighederne for at slæbe mig op ad alle trapper til min egen seng var udelukket! Så i stedet lod de sengen komme til mig Altså, slæbte madres og dyne ned til mig. Jeg fik af vide at jeg klaskede sammen som en karklud, mumlede på Ulrik hvorefter jeg gnavent krøb sammen i et hjørne, og jah... siden vågnede op på græsset

Det jeg selv husker var nu hyggeligt nok. Vi startede med at grille da folk var kommet - Eva og Chris kom også, yey, det gør det til hele ... 3 fra min årgang Derudover kom Plyz og hans støresøster Jasmin stak også lige hovede ind et øjeblik (det var hyggeligt, selvom jeg ikke umiddelbart kunne kende hende ) Så det var altså 5 fra min årgang der havde været der. Efter maden begyndte vi så på, øh... ølspil eller gudespil? Hvor pigerne ret hurtigt blev sat til at rulle rund i græsset for hver tår der blev taget - og så var der ellers kønskrig -.-' Alt imens Chris og Plyz gav sig til at flyde klemmer i håret. Jeg tror Chris vandt, men han har også længst hår af de to. Siden blev der også lavet hanekam (eller indianer hat alt efter hvordan man ser det) på Chris Da vejret blev regnfyldt rykkede vi ind (dvs. undtagen Chris og Plyz, der glade blev sidende i regnen under en lille parasol) Eva endte med at give Egon den grumme regel, at alt der kunne gives væk (altså når der skal drikkes) skulle gives til ham, uf Bagefter gik vi i krig med legen "Jeg har aldrig", og det var bare skægt! I ved, man skal starte en sætning med "Jeg har aldrig" og så fuldende den så det er sandt hvad man siger. Eks. var en af mine grummere indslag til gamerflokken (som de fleste var), "Jeg har aldrig spillet WOW!" Alle der så HAR spillet WOW har tabt. Det gælder så om at få flest muligt til at tabe hver gang. Den del havde Tanja åbenbart ikke fattet, for hendes angreb var meget direkte: Få Gulde (kun Gulde) til at drikke! For eksempel med meget "bredt rammende" konstateringer som: "Jeg har aldrig glemt navnet på mine klassekammerater" og "Jeg har aldrig haft krampe under kravebenet"... Jamen tak Tanja. Hvorfor var der så ingen der reagerede de 7-8 gange jeg spontant udbrød:

"Jeg har aldrig sparket min gamle mor i ansigtet mens hun lå ned"
(intern joke, en anden historie )

Søndag 4/7
Som sagt vågnede jeg op uden at ane hvordan jeg var endt der på græsset. Med madres og dyne og det hele? Men får mig da taget sammen til at sammen til at stavre hjem og se til hundene. Grimlingen gik med, og så fik vi ellers fyldt nogle vandballoner til den helt store vandkrig - year! Det var mega fedt! Også selvom Sebastian var lidt af en ... øh? jah, og blev inde (der var helle) til han fik øje på nogen han kunne liste sig om bag og tømme et gals vand ned i nakken på. Det var dog vist mest Grimlingen der fik den tur, men tror alt i alt at det var mig og Erik der fik mest vand i det hele taget, da krigens "hold"? var baseret på enten at ramme ham eller mig. Men det var mega skægt! I øvrigt var jeg på det tidspunkt så fuld (bagstiv) som jeg burde have været aftenen før hvis jeg havde kunne styre mig selv og drikke moderat. Men nu har jeg da i det mindste prøvet det (blackout), og så behøver jeg ikke det igen!
Udgivet onsdag d. 14. Juli 2010
1 kommentar og 1813 visninger

Valde Pets

Kommentarer

KGravatar Kittie 14 Juli 2010 13:49

Wow, fed måde du har stillet dine blogindlæg op - tror ikke, jeg har set det før

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie