Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ugens Challenge #2

Allerførst en opfølgning på den første Ugens Challenge, som var for forrige uge, uge 43, under Hack Week. Og så glemte jeg ligesom at opfølge på det i sidste uge, men det går jo nok Udfordringen var som følger:

Gå 10.000 skridt hver dag
Don't care about hourly steps - følg i stedet blot programmets pauser


Såh, hvordan gik det?

Well, hvis vi starter med at kigge på de 10.000 daglige skridt, så lykkedes det udemærket. Jeg fik luntet overraskende mange skridt ind i pauserne, og hvad der manglede, klarede jeg med en gåtur om aftenen, hvilket både hovede og krop alligevel havde godt af.Jeg havde forudset at det ville blive hårdere med de aktive timer, men faktisk virkede min afvænning ret godt, så det var egentlig mest den første dag, og mere specifikt de første timer af den første dag der var udfordrende. Derefter gik det okay godt. Lidt for godt endda måske. Jeg har været lidt for god til at ignorere uret nu. Men jeg tror det har været godt at få den nærmest paniske afhængighed og frustration ved ikke at holde perfekt score slået ned.Tid til næste uges udfordring. Eftersom jeg også er faldet lidt for meget af på den med at drikke mit vand, bliver det dét jeg udfordre mig selv til: At opfylde kravet fra min vand tracker app, Hydrocoach, om så jeg skal drikke en hel flaske om aftenen for at nå i mål - men selvfølgelig helst fordelt jævnt udover dagen

Opfyld det daglige krav i HydroCoach
Eller drik 2200 ml vand hver dagUdgivet søndag d. 03. November 2019
723 visninger

Sundhed Fitness UgensChallenge UgensSundeUdfordring

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie