Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ugens takeaway blev kinesisk

I aften er ugens take-away aften, som vi denne uge har valgt at bruge på kinesisk mad, da vi blev budt på vores sædvanlige spise (pizza) i går hos Emil's forældre efter begravelsen. Det virker måske umiddelbart lidt dyrere end anden fastfood - og naturligvis, som al fastfood, meget dyrere end hjemmelavet mad. Men i sidste ende er det alligevel billigere end noget af det billigere fastfood, som fx en tur på McD eller Burger King. Detaljen der gør forskellen hedder: rester.

Prisen for en tur på en af før nævnte steder løber som regel op i en 150 kr. for mig og Emil. Mens prisen på maden i dag var oppe omkring 230. Her skal dog trækkes ca. de sidste 30 kr fra, da vores favorit kinesiske spisested, Ny Golden Palace i Holstebro, tilbyder en 1,5 liter pepsi/faxekondi/miranda hvis man handler for over 200 kr, og da vi gerne drikker det ellers forbudte cola i weekenden, var det nok noget vi havde købt alligevel.

Så ender prisen på omkring 200, stadig mere end de billige Burger-barer ganske vist, men til gengæld bliver der rester til en aftensmad mere i morgen. Så tæller vi pludselig 4 portioner i stedet for 2. Den slags rester får man jo ikke just på Burger King/McD, i hvert fald ikke noget der ret er noget værd dagen efter. Så i sidste ende er det både billigere og bedre

Håber i også får noget godt at spise her på weekendens sidste dag

Udgivet søndag d. 20. Oktober 2013
2236 visninger

Food DinnerOfTheDay

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie