Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ugens Udfordring #1 Opfølgning

Idéen er hermed tyv-stjålet fra Simone (Microcut.dk), selvom hun mere eller mindre har givet mig lov

Målet for denne uge lød på
Mindst 3 km løb om morgenen (helst tidligt) og helst 5/5 dage (for Awesome points) men mindst 3/5


Og det gjorde jeg så. Dog uden awesome-points, da jeg til sidste måtte indse at løbeturen om onsdagen bare ikke blev en realitet. Onsdag er åbenbart ikke min løbedag. Jeg har bestemt ikke nået målet om at "crave" turen endnu.. og nydningen er noget pletvis, faktisk var den dag jeg endte med at nyde aller-mest turen om fredagen hvor det regnede? Måske fordi det var køligere eller sådan noget, men da jeg først kom igang var det faktisk skønt Jeg fik også en okay tid, selvom jeg stadig synes jeg er noget bagud i forhold til sidste år hvor jeg var i noget bedre form på dette tidspunkt (grundet sort-bælte gradueringen). Selvom jeg nærmest ikke kunne få hold på det igen fredag, har jeg dog ikke haft helt nemt ved at øge distancen. Det tror jeg ikke jeg er trænet noget til - jeg misunder lidt Simone på det område, hun virker til at fræse derudaf ^^"

Fordi der lørdag blev indlagt løb som opvarmning på kamptræningen (ellers ville vi have været for få til at gennemføre) præsterede jeg til gengæld at nuppe Simones udfordring med 18 km på en uge også, det var lidt sjovt at forsøge at løbe sig til Jeg har desuden, udover løb, selvfølgelig holdt min karate-træning, så det er blevet til nogle timers træning denne uge (rundt regnet 8 timer)Mandag
Fra Endomondo opdateringen: Fik ikke lige pauset på de to lyskryds, plus var lige omme og aflevere noget til brormand, så tiden er nogle sekunder bedre end der egentlig står... Men det er da meget ok. Tror dog jeg prøver med 2 km ud og 2 hjem i morgen, for om det fungere bedre

Løb 4.42 km på 27m:22s. Mål nået: 3kmTirsdag
Ingen kommentarer... udover at App'en afbrød turen før tid, så jeg måtte tracke af 2 gange... why?

Løb 4,61 km på 28m:20s. Mål nået: 4kmTorsdag
Fra Endomondo opdateringen: Puh, det var da okay. 2 km ud og 2 hjem igen fungere okay godt, det prøver jeg også lige i morgen, men lidt tidligere så det ikke når at blive så varmt og klamt. Det var dog skønt at løbe langs de mange blomster, selvom det gav bøvl med astma (skyldes nok også fugtigheden) og selvom mine ben og hofter ikke er enige lige nu, hehe

Løb 4,09 km på 24m:20s. Mål nået: 4kmFredag
Det regnede, men blev en dejlig løbetur alligevel. De kølige dråber hjalp også til at holde temperaturen et godt sted Plus endnu en for tidlig afbrydelse... hmmm

Løb 4,86 km på 29m:56s. Mål nået: 4km
Udgivet fredag d. 30. Maj 2014
1 kommentar og 2629 visninger

Sundhed Fitness UgensSundeUdfordring

Kommentarer

SGravatar Simone 31 Maj 2014 20:45

Du er sgu for sej!!

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie