Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ugens Udfordring #2

Det fungerede okay med distance til sidste i sidste uge, men jeg ville genre prøve noget med tid i stedet... det med at læse tid op har Appen dog ikke indbygget (så jeg fandt det), den læser kun op pr. km. Så jeg valgte efter første dag at ændre målet til en bestemt tid, og i stedet gøre tiden til et halv-mål. Løb ud på tid... og kom så derefter bare tilbage igen. Så er jeg også i stand til at finde ud af hvornår jeg skal løbe tilbage, samt at presse til at nå lidt længere hver gang...

Udfordringen:
Løbe mindst 3/5 hverdage (stadig awesome points for alle dage!)
Løbe 10 min. ud og turen tilbage igen...
Løbe mindst 3 km pr. tur


Ps, er blevet ganske aktiv på min Endomondo status, og derigennem facebook, så hvis i vil have løbende opdateringer i FB stil, bare med sport, så kan i følge mig der

Ugens sunde udfordring - idéen er tyv-stjålet fra Simone (Microcut.dk), selvom hun mere eller mindre har givet mig lov
Udgivet søndag d. 01. Juni 2014
1514 visninger

Fitness Sundhed UgensSundeUdfordring

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie