Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ugens Udfordring #2 Opfølgning

Tid til en opfølgning på den anden udfordring... ja ja, de de to indlæg ligger ret tæt på hinanden, men det var ikke det eneste område hvor det hele lige clashede i den her uge, hehe.

Målet for denne uges udfordring lød på:
Løbe mindst 3/5 hverdage (stadig awesome points for alle dage!)
Løbe 10 min. ud og turen tilbage igen...
Løbe mindst 3 km pr. tur


I begyndelsen gik det egentlig meget fint, om end mine ture har været en del (meget) kortere end sidste uge... Men så kom onsdag... igen. Jeg fik siden kun løbet torsdag - hvor jeg til gengæld endte med at løbe to gange, nemlig morgenturen + kamptræningen. Fredag var min krop noget stresset, og da jeg ganske enkelt ikke følte for at komme afsted, valgte jeg at skippe, så jeg kunne komme hurtigt igang med andre ting. Så der er heller ingen awesomenes points i denne uge, desværre... På et eller andet tidspunkt skal det nok lykkes! Under alle omstændigheder har jeg dog klaret alle dele af "opgaven", så det er jo fint nok Meen, det kunne have været bedre... som sidste uge for eksempel Better luck next timeMandag


Ad! Jeg slugte en flue på ruten Det her med at løbe en bestemt tid og så vende om når halvdelen er gået, det fungere ikke, for app'en tæller ikke tid, kun kilometer, så jeg aner ikke hvornår jeg skal vende om. I morgen vil jeg prøve at sætte tiden til det halve af mit mål, og så bare vende om når det er nået og løbe videre hjemad, så burde det kunne lade sig gøre. Og så får jeg noget at kæmpe om med at komme længere ud for hver dag Eller senere hen ved evt. at øge tiden

Ew, swallowed a fly on the way! This ting with timelimit and returning on the half time doesn't work with the app, since it doesn't count time, only distance. I'll try setting the time to half off my goal, and then just return when its reached. Then I'll have a distance to compete with.

Et foto fra min rute
Et foto fra min rute

Løb 3.57 km på 21m:49s Mål nået: 10 min. ud
Tirsdag


Og miiig... godt klam efter turen
Det blev en senere varm tur igen - katten lavede balade igen, så det ventede jeg på mens jeg arbejdede lidt. Det her med halv-tids-mål fungere meget bedre, selvom jeg synes min præstation i dag var noget sølle. Varmen, gårsdagens styrketræning og frygten for den der store side-stik (og flue slugning) har nok lidt af skylden, men resten må være min ^^"

Late, hot run again, but the half time goal works much better. Now I'm really hungry!Lyskrydset jeg skal løbe over hver gang for at nå ud til cykelstien
Og cykelstien...

Løb 3.46 km på 21m:41s. Mål nået: 10 minutter ud
Torsdag


Motivation er ikke just det der er mest af i dag åbenbart. Jeg er afhængig af min karate, men det her løbe/træne ting er åbenbart sværere at komme ind i... Nå, men jeg har da været afsted i det mindste, selvom jeg kun synes min distance formindskes for tiden... Dejligt køligt i dag i øvrigt, med til shorts og tshirt skal det helst ikke blive koldere end det, hehe

Not much motivation today - I can't do without my karate, but this running thing is apparently harder to get into

Løb 3,31 km på 22m:20s. Mål nået: 10 minutter ud+ Ekstra rute til karate kamptræning


Fra Endomondo opdateringen: Kamptrænings opvarmning - forsøgte at hundse lidt på ungerne, det har jeg bare ikke tålmodighed til, så det må Emil klare...

Løb 3,53 km på 21m:05s
Ugens sunde udfordring - idéen er tyv-stjålet fra Simone (Microcut.dk), selvom hun mere eller mindre har givet mig lov
Udgivet søndag d. 01. Juni 2014
1 kommentar og 2279 visninger

Sundhed Fitness UgensSundeUdfordring

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 02 Juni 2014 00:15

Du må ikke være så hård ved dig selv, du gør det jo super godt. Ofte har man en forventning om at man skal gøre meget mere end ens mål, men det stresser. Det vigtige er at du klare de mål du sætter dig og jeg synes det er så godt gået.. Jeg overvejede selv at være med må de her udfordringer, men jeg er ikke så god til for mange faste ting.. Jeg er dog begyndt at cykle en del, det er lækkert.

Fortsæt den god stil.
Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie