Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ugens Udfordring #3

Tid til en ny udfordring Jeg vil gerne noget længere, end det blev til i sidste uge. Det var en noget flad fornemmelse hvis jeg skal være ærlig...

Udfordringen:
Løbe mindst 3/5 hverdage (ja, og stadig awesome points for alle dage! Some day, I'll get it! Maybe... )
Løbe 15 min. ud og turen tilbage igen...
Løbe mindst 4 km pr. tur
15 armbøjninger hver aften


Så 15 er ugens tal, virker det til Ja, og 4, jeg tror ikke jeg kunne løbe 15 km. på nuværende tidspunkt ^^ Jeg har aldrig kunne løbe så langt faktisk - jeg tror 6,5 har været mit max, og det var sådan lidt spontant med min bror for mange år siden, hvor vi valgte at løbe ud til en veninde ude på landet med hendes jakke glemt fra en nylig fest Jeg siger jer, jeg kunne mærke puls i måsen bagefter. Ak ja, det var da min jernvilje/stædighed der kunne trække hvor fysikken ikke slog til. Det var tider

Ugens sunde udfordring - idéen er tyv-stjålet fra Simone (Microcut.dk), selvom hun mere eller mindre har givet mig lov
Udgivet mandag d. 02. Juni 2014
2943 visninger

Sundhed Fitness UgensSundeUdfordring

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie