Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ugens Udfordring #3 Opfølgning

Okay... det har længe været tid til en opfølgning på den 3. udfording... men ja, jeg synes ikke rigtig det er gået så godt... og så alligevel...

Målet for denne uges udfordring lød på:
Løbe mindst 3/5 hverdage (ja, og stadig awesome points for alle dage! Some day, I'll get it! Maybe... )
Løbe 15 min. ud og turen tilbage igen...
Løbe mindst 4 km pr. tur
15 armbøjninger hver aften


Det er måske nok delvist pga. weekendens pinselejr, og strabadserne med at få alle de sidste detaljer på plads til tiden... og tanken om at vi jo har 6-7 træninger i løbet af de dage ... inklusive morgenløbet, som jeg var post på i år, og den afsluttende træning som er mere, tja, pjasken i vand, hehe.

Det lykkedes mig at få løbet én tur... Men den var til gengæld også på 5 km, så det er jeg alligevel okay stolt over. Desuden er mine løbesko færdige... som i ret så færdige. Det lille plastik-stykke der normalt sidder og støtter anklen har slidt sig fri af skoen og sidder nu i stedet som en anden led plastik-kniv og skærer IND i anklen. Turen kunne kun lade sig gøre ved at stoppe skoen til med en sok bagi, såh.. det er måske også medvirkende til at løbe-lysten er svær at få fat i. Skoene gør vist efterhånden mere skade end gavn... Jeg har dog fået taget de 15 armbøjninger, bortset fra på lejren, men weekenden tæller heller ikke rigtigt med, så det er fint nok :3 På min dag for løbeturen fik jeg desuden cyklet omkring 6 km rundt til forskellige ærinder, så det tæller vel også lidtMandag


Det var ret varmt og fugtigt igen i dag, så note til mig selv: husk at tage astma medicin først... Selvom jeg ikke har gjort det endnu de sidste 3 uger, kunne jeg mærke jeg havde brug for det i dag... Og morgenmad i øvrigt også. Sokken bag i skoen afhjalp at de gnavede, så det virkede, men jeg skal nok også have fat i nye sko meget meget snart. Som i nu faktisk... Men jeg var meget tilfreds med min præstation i dag, første lange distance længe! Yes Billedet viser i øvrigt mit vendepunkt Samt vendepunktet fra sidste uge da jeg løb tilbage igen (det med sidevejen)

NoteToSelf: Remember to take asthma medicatien next time... Oh yea, and breakfast. It was quit hot and moist in the weather again. But I'm satisfyed with my work and results today. First long run in a long time The pic shows my turning point.


Turning point...
Turning point


Løb 5.10 km på 30m:22s Mål nået: 15 min. ud

Ugens sunde udfordring - idéen er tyv-stjålet fra Simone (Microcut.dk), selvom hun mere eller mindre har givet mig lov
Udgivet onsdag d. 11. Juni 2014
1558 visninger

Sundhed Fitness UgensSundeUdfordring

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie