Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ulfborg Marked

Hey derude, jeg lever stadig. Men arr, hvad sker der for mig? Jeg har bare totalt forsømt bloggen stort set siden sommerferiens begyndelse. Det må jeg have gjort noget ved.

Så denne gang har jeg oplevelsen "Ulfbogt-Marked" at fortælle om. Det store marked er en tradition at tage med til, og jeg er glad for at jeg også kunne komme med i år. Det kunne jeg selvfølgelig også sidste år, men der stod det bare ned i stænger I år var det faktisk godt vejr. Så var det heller ikke så slemt at stå P-vagt 3 timer i streg. Selv om det vildeste der skete de timer, var en gammel dame der snød udenom. Hun kom kørere i en blå bil - og da jeg kunne se hun ikke havde billet, begyndte jeg at gå frem mod hende. Så stirrede hun bare på mig et øjeblik, trådte på speederen, og fresede lige igennem! Helt ærligt, det gør man da bare ikke? Og så en gammel dame! Man skulle da tro, at det var unge mennesker der ville snyde, men nej nej, åbenbart kan pensionister også finde ud af det.
Det var så i fredags, og om aftenen blev vi på pladsen - der var boderne lukket, så jeg havde endnu ikke set markedet. Mig og Emil havde nemlig været på familietur med min far og Heidi - det var noget kom-sammen halløj med Klovbeskærerforeningen, hvor min far jo er forman. Er i gal, der var bare mange vipse. Vi slog over 50 ihjel, bare med sko og avis, og flere endnu i de flaskefæller vi havde stillet op. Der var så også hele 3 der endte med at blive stukket. Men tilbage til makedet - efter P-tjansen blev vi som sagt på markedspladsen. Det eneste jeg fik set den aften var dog øl-teltene, hvor mine venner og kammerater havde travlt med at bruge de ølbiletter de selv, eller andre der ikke kan lide øl (hurra for det!) havde tjent - dvs. også mine. Hmm.. og det var da, øh, på sin vis hyggeligt nok, men gosh, jeg kan godt mærke at det ikke er min verden. Jeg føler mig bare totalt akavet. Eller måske tænker jeg bare for meget.

Forresten skal i lige høre et genialt udtryk jeg hørte her den anden dag NIMBY syndromet - det er når folk ikke vil have eks. en vindmølle eller motorvej som nabo. Altså, man må ikke pille ved naturen helt tæt på dem - vi havde om det i biologi. Forkortelsen står for "Not In My Back Yard" Er det ikke fedt? Jeg synes det lyder mega godt, hihi.

Og apropos skolemorskab, så kommer her den fremgangsmetode min matematiklærer skrev op på tavlen.
Andengadsuligheder - fremgang
1. Glem ulighedstegnet og regn som en almindelig ligning
2. Lav en skitse
3. Tænk
4. Hvis Anne, gå til punkt 3, ellers punkt 5
5. Udregn facit

Haha, Anne var ved at gå til i (ironist) fornærmelse. Men det var selvfølgelig kun for sjov. Det er det fede ved Lars er, at han kan lave sjov i timerne, og sætte lidt liv i det, uden at spilde vores tid, og uden at støde nogen. Det er derfor han er min y-lærer
Udgivet søndag d. 24. August 2008
1455 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie