Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Umuligheden i at holde kat... rigtigt

Vi er så gode til at have fordomsfulde holdninger omkring hinanden, og måden at gøre noget på, at det kan blive umuligt at gøre det rigtigt. Tag nu dét at bo med en kat. Det kan bare ikke lade sig gøre ordentligt, hvis man skal tage andres meninger til efterretning. Jeg har fx tit oplevet følgende holdninger og lignende udsagn (måske ikke specifikt og Mr. Fluff, men om katte generelt)

*Fritgående kat*
"De forbandede katte går og skider i sandkasserne og i min have, hold den da hjemme på ejen matrikel!"

*Indekat*
"Det er da syyyynd for katten! Lad den da komme lidt ud! Det er deres natur!"

*Indekat med sele luftning* ulk:
"Hvem fanden går da også tur med sin kat!"Seriøst! What do people expext me to do!?!
Overhørte det sidste sure opstød for et par minutter siden af en chefer hunde lufter. Jeg er altid påpasselig med at vi ikke går ind på andres matrikler når vi går, samt at vi går lidt af vejen når der kommer hund, så vi ikke forvirre hunden, selvom vi vel har lige så meget ret til at marchere rundt, som vuffe-ejerne har!? Jo vist, vi starter da sommetider hundetelegrafen når vi går forbi en have, men det kan jo også ske uden katten!? Og lige specifikt i dag gik vi på ingen måder i vejen, så hvad er lige hendes problem!?

Nå. Det er vel menneskeligt at brokke sig? Og da især hvis vi kan stikke snuden i andres sager og brokke os over det? Og jeg ved også, at det er umuligt at gøre alle tilfredse.

Selv er både jeg (og katten) glade for denne ordning, som på én gang beskytter Fluffy mod biler og unge blademagere... og smådyrene, naboernes haver og sandkasserne fra Fluffy, mens han stadig kommer ud og snuser i naturen. Så jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at stoppe med vores eventyr, fordi en dame får ondt i røven over det. (Forhåbentlig havde hun også bare en dårlig dag.


Ah, så, det var dét, jeg er færdig med at brokke mig nu

Men hvad med dig? Hvad var sidste gang du oplevede, at der da heller ikke kan lade sig gøre, at gøre noget rigtigt?
Udgivet lørdag d. 26. August 2017
1721 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie