Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

'Under Jorden' i Tyrkiet

Er jeg gået under jorden? Nej, men tæt på. Jeg er rejst til Tyrkiet Og før det var jeg under dynen med forkølelse fra onsdag ... og stadig i dag. Hoved fuld af snot og tryk, øm hals og energi niveau lig nul. Emil's forsøg på at booste mit immunforsvar med stærk krydret (garlic overkill) kødsovs resulterede bare i at der også blev bøvl med maven. Og nu venter jeg også den røde bølge, yibii

På en måde har jeg dog fakisk haft gravet mig ned. I gaming universet.. Jeg er på brormands opfordring endelig begyndt på Ingress (og ja, det lykkedes at få skidtet til at fungere) som et bevæge sig rundt spil. Og nå ja, så har jeg solgt min sjæl til den mørke.. og startet på WOW. Selvom jeg sagde jeg ikke ville... fordi jeg ikke kommer til at have noget liv derefter. En af de der, som ville yde bedre hvis spillet havde begrænsning ala karakteren skal sove.. fordi jeg også skal. Jeg blive besat af noget så simpelt som Tetris for pokker, prøv så med et spil der faktisk har indhold!? (WOW og The Sims kan nævnes). Men nu har jeg gjort det, og ser allerede mit liv passere revy - for jeg er solgt

Hotelværelset.. hvor jeg ikke gamer btw.
Udgivet onsdag d. 16. September 2015
1044 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie