Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Underlig aften, underlig morgen

Denne morgen har været en rigtig underlig start på ugen. Jeg føler mig helt ved siden af mig selv... Som om det ikke rigtigt er mit liv? Men en andens, der ikke føles rigtigt for mig. Sådan var det nu også lidt i går. Jeg sov hos min far i weekenden, i en mystisk meget blød seng der på en gang var herre rar og blød, og på samme tid fik mig til at sove på ryggen så jeg var øm og stiv og underligt gruset i øjenen hver morgen. I nat kunne jeg endelig sove med Emil igen (jeg valgte selvfølgelig selv at sove hos far, fordi det var hyggeligt at være sammen med ham og familien igen også, men derfor kan jeg vel godt stadig savne min Emil, ikke? ) og så føltes det også bare underligt. En af de aftener hvor vi begge var så varme at det hurtigt blev klamt...

Og i morges følte jeg mig bombet da jeg vågnede. Øm i halsen, størknet i næsen, slimet i halsen og så bare træt og ugidelig. Lyder det bare som en mandag? Det føltes ikke helt sådan, hehe. Slim i halsen er nu ikke underligt, jeg synes aldrig helt jeg kom af med det efter min sidste sygetur, så jeg skal stadig med jævne mellemrum hoste alt for meget op af halsen. Jeg tror det er min astma der blev påvirket dengang, men hvad ved jeg.

Jo, i går aftes var også underlig, men på en god måde. Ja altså, vi kom ganske vist hjem til en tyndskids mis der havde svinet det meste af badeværelset til (gulve og vægge).. Dels stank det meget at fjerne, og dels gjorde det mig herre bekymret. Det er ikke længe siden hans sidst havde lidt dårlig mave, men det var kun en enkelt gang, og ikke så slemt som her. Så jeg tvivler på det er hans nye fodder der er årsagen (note to self: der var også et indlæg jeg manglede delagtiggøre jer i #1). Det kunne måske godt være fra blomsterbuketterne (manglende indlæg #2), så de er nu gemt ind på kontoret, så han ikke kan æde af bregnerne, hvis det nu er dem han ikke tåler. Juledekorationen fra julehyggedagen (indlæg #3) ligeså.
Det første vi gjorde da vi kom hjem, var altså at storme rundt og fjerne bæ og få søvsuget og vasket alle gulve i lejligheden - det var sikkert alligevel tiltrængt, men havde ikke regnet med det skulle være på den måde, da vi snakkede december-hovedrent ^^" Vi fik også luftet grundigt ud (fordi stank), vakset vand og madskål, og jeg fik gået en tur med Fluffen. Det var skønt at komme hjem til så ren en lejlighed igen bagefter, så jeg fortsatte aftenen med oprydning, nogle spændende tv programmer på Tv3 Like (mystisk koncept, but I like it) og med at få taget billeder til bloggen. Da det før sengetid kom til at få dem lagt op, så adventskalenderindlægget kunne komme på bloggen (indlæg #4) ville telefonen åbenbart ikke være med alligevel. Så kunne jeg lære at få tingene gjort i ordentligt tid. Jeg har også billeder af pakker, juledekorationer, pynt og mit fine festlig-lejligheds-tøj (indlæg #5, #6 og #7) men det kom jo heller ikke til at gå. Og mangler også stadig dem fra sidste weekendt, hmm. Og den film, Jagten, vi så lørdag (#8). Nåede heller ikke til Positive Thinking (#9), men den har jeg jo også før taget mandag Så springer vi altså over musikken og tidsfordrivet for i dag tror jeg Men jeg hyggede mig meget i går, det er vel vigtigst?

Den rengjordte og oprydtede lejlighed fyldte mig med en underlig fred, det var skønt men føltes lidt uvirkeligt.

Min drøm i nat er nok også med i det.
Jeg drømte at jeg endte med, på en skole, åbenbart at have deltaget i noget træning af en serie til opvisning som de andre åbenbart var overbevidste om at jeg godt kunne - og drømme-Emil mente at det var mig der havde lært ham det, så de synes da bestemt jeg skulle deltage i opvisningen. Jeg kunne ikke sige nej til presset, men anede ikke hvad det var jeg skulle have lært, så jeg forsøgte bare så godt som muligt at efterligne de andre (hvilket gik, mildt sagt, rigtigt dårligt!)

Som en anden del af drømmen endte jeg med at støde ind i en gammel chef, som tilbød mig et job til en faktisk ret god løn, hvilket virkede rigtigt underligt. Da jeg mistænksomt spurgte ind til hvorfor, lød svaret at der var så dårlig stemning og samarbejde på virksomheden, at de manglede en til at lette stemningen (som person) og få glattet trådene ud, og åbenbart mente han at jeg var den type person, der kunne sådan noget ??? Det gav mig en ulden fornemmelse, for det var jo ikke sådan jeg huskede det.

Desuden havde jeg et tilbud fra det sted jeg er nu, og der havde jeg meget mere lyst til at blive. Jeg var klar til at vise Emil de to papirer, da gutten begyndte opføre sig upassende (et farvel der ikke var et håndtryk), og så blev det først rigtigt uldent, og jeg stak af for at finde Emil.


Jeg vælger at konkludere
  • Jeg er nervøs for at glemme min kata til gradueringen
  • Jeg er stadig besat af at få fast arbejde
  • Jeg synes selv det går godt
  • Jeg har fået øje på en jeg kender mange steder jeg ikke havde regnet med det
  • Mit hoved tilføjer drama for hyggens skyld


Her til morgen havde jeg det stadig pænt underligt, og kan ikke helt vurdere om det er fordi jeg ikke helt føler mig rask, og hvorfor, måske bare fordi jeg er en trold for tiden? (læs: mens), og måske er det fordi jeg er ved at blive ret så bekymret for Fluff igen, da han også havde tynd mave i morgens, så det er 3 gang indenfor kort tid. Den sidste del så dog fastere ud (af bæen, ja, jeg nærstuderede den), så jeg krydser fingre for at det "bare" er fordi han har spist noget planteværk han ikke kan tåle... Men sker det igen, tror jeg hellere vi må overveje om han skal til lægen.
Udgivet mandag d. 01. December 2014
793 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie