Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Update... no blog

En award Gulde.dk vant hos Julia (Crumbleftlovers) for månedens hjemmesidenavn - en 2. plads, wehuuu!! ^^
mm... hellow every body (hvis der da overhoved er liv derude )
Der bliver ikke den vilde blog i dag (ikke en rigtig blog overhovedet).
Jeg vil bare lige nævne de sidste 3 dages opdates... Ov, ej allerførst vil jeg lige (stolt) fremvise det nye award Gulde.dk har vundet - og ja, jeg mener Gulde.dk, for det er nemlig det der har vundet fra Julia. En 2. plads for månedens hjemmesidenavn Men til bage til opdates... jeg har nemlig været ret så effektiv på tutorial området. Jeg har sat system på det hele, at have 60 guides på samme side viste sig nemlig at blive lidt for overskueligt
Så jeg har lavet disse kategorier:

  • CSS koder
  • Lette koder: HTML, Meta
  • Javascripts
  • Advance koder: htaccess, PHP, mySQL
  • Blandede koder: Mixede koder, online
  • Programmer: GIFFY, Adobe Photoshop, Computeren som sådan og en del andre


Og så vil jeg lige ærger mig over, at der faktisk ingen er der kaster et blik på min blog... eller gider smide en kort kommentar om det nye layout (bortset fra Louise - hun er bare en super webmaster (^-^)b - som jeg i øvrigt ikke fik svaret, det var faktisk for dårligt af mig G1:. Det gjorde mig lidt skuffet - at folk ikke engang kunne sende en onliner som "Designet er flot, jeg er vild med farverne", eller "Jeg kan ikke så godt lide det nye desing - det er ikke til at finde rundt i" - eller bare et eller andet Men nå, sådan sku' det åbenbart være.

Bortset fra det har det været super godt vejr i dag (fik jeg lige lyst at nævne) - så jeg har lagt i haven, og "slikket sol" Eller ej, den slags gør jeg ikke så meget i Men jeg har lagt på et tæppe i haven med min pc og skrevet stil (et trælst Essey...) Øv, jeg bryder mig ikke om essey's. Jeg er mest til skønlitteratur (historier og evt. digte). Men ikke faglitteratur som essey's - haha, lær det Gudmund (dansklærer), Essey's er ikke skønlitteratur Det er akiveret på biblioteket som faglitteratur. Det lærte jeg nemlig da jeg i onsdags var på biblioteks rundvisning (gymnasie arrangement). Og når jeg siger akiveret, så mener jeg: Hvem i alverden gider læse det? :weard:
Nå, må nok hellere klappe i, hvis jeg forsat skal påstå, at jeg ikke skrev en blog Må nok også hellere snart lægge mig til at sove (klokken er 23:33 )
Så see yah
Udgivet lørdag d. 03. Maj 2008
1852 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie