Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Update på det med rejsekortet...

Jeg ville være kommet med en opdatering på Rejsekort-teknisk-uheld sagen i eftermiddags på vej hjem i toget, hvor standerne på min rute i al fald fungerede. Men jeg nåede aldrig færdig, da jeg i stedet gik i gang med at forsøge at sende sagen ind til rejsekort for at få lidt penge retur. Jeg kunne nemlig, som togføreren havde sagt, ikke hverken chekke ind på Herning st. eller ud på Bording st. Til gengæld kunne jeg stagtens få et "Mangler at checke ud" 50 kr. gebyr alligevel. Og eftersom alle andre fik lov til at rejse frit, vil jeg selvfølgelig genre have mine penge igen. I al fald gebyr-delen.

Jeg ville have vist jer driftsmeddelelsen fra i eftermiddags, som forklarede at problemerne med alle automater og check-ind-ud-standere skyldes en uheldig opdatering af systemet. Men, eftersom jeg også skulle have forklaret Emil hvad vi skulle have handlet ind til aftensmaden (= udklips-holderen blev fyldt med huskeliste frem for fejlmeddelelse) og jeg gav op efter forgæves at have forsøgt at sende sagen ind gennem den ikke-særligt-mobil-venlige formular, der endte med at afvise mig efter min billeddokumentation* ... så er der nu ikke længere anden driftmeddelese end den, som har erstattet den forige (beskrevede). Så må i fantasere jer il resen.

Driftmeddelesen 15/2 00:08 (jeg burde virkelig gå i seng):
Det er nu muligt igen at checke ind og ud på alle stationer samt de fleste busser, de sidste busser vil være opdateret og fungerende senest i morgen formiddag lørdag.Rejsekort A/S, Rejsekort.dk driftmeddelse 15/2 00:08)


Det lykkedes mig senere (altså... nu) at få indsendt episoden gennem formularen (på computer!) Jeg har nu skrevet følgende til dem, og satser selvfølgelig på at få mine penge (gebyret som nævnt, ikke nødvendigvis rejsen) tilbage igen, samt "forglemmelsen" af ud-checkning slettet fra regnskabet, men nu må vi se...
Rejsekort automater og check-ind-ud stolper var, som i nok er klar over, nede i morges, da jeg skulle pendle min sædvanlige tur. Jeg gik derfor til kiosk-personalet og blev checket ind, samt blev tjekket ind/ud/ind af togføreren(kontrolløren) i toget Holstebro->Herning (kører fra Holstebro 6.33).

Han forklarede, at det var alle steder den var galt, og at alle tog var informeret - samt at jeg skulle forsøge at checke ind igen i Herning, og ud i Bording, selvom han ikke troede det ville lykkes. Det gjorde det heller ikke, fejlmeldingen var den samme der, som alle andre steder. Men eftersom det VAR lykkedes mig at checke ind, er der nu kommet den normale "Check ud mangler" afgift på 50 kr (samt en streg i check-ud regnskabet) hvilket jeg jo ikke synes jeg skal have, da jeg ikke vil mene det kan være min fejl at systemet er nede, men det alligevel lykkes mig at checke ind via personalet... eller at Bording st. er for lille til at have personale der ville kunne hjælpe med ud-checkning.

Min oplevelse af hånderingen af fejlen har pt. været meget professionel og forstående, og jeg håber naturligvis på at det vil forsætte. Fra mig til Rejsekort Support


Som jeg nævnte før, regner jeg selvfølgelig med en refund, jf. Rejsekort A/S egen politik for manglende ud-checkning.

Bemærk: Rejsekort A/S påtager sig ansvaret for evt. forkerte betalinger samt mangelfulde eller fejlagtige transaktioner, hvis disse skyldes tekniske problemer med rejsekortsystemet.Rejsekort A/S på Rejsekort.dk


Jeg kan dog se, at jeg slet ikke behøver bekymre mig om den slags, og sådan gå til yderligheder, en anden gang hvor systemet sådan er helt nede (hvis/når) da både Trafikselskaberne og DSB har meldt ud at man i så fald vil kunne køre gratis, med rejsekortet som gyldig billet. Kan ske jeg så kan håb på en komplet refund? Man har vel lov at håbe ^^

* billedokumentation, som i grunden blot var de billeder jeg tog til bloggen, tænk at det kan være praktisk at tænke som en blogger af og til, hva'?
Udgivet lørdag d. 15. Februar 2014
2606 visninger

Rejsekort Pendlerliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie