Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ups og øv #1

Jeg skriver oftest kun om det positive, Positive Thinking, men af og til er det bare mere brug for at komme af med nogle af de mindre glade eller stolte oplevelser. Og de kan også være ganske fornøjelige, som nu Miriam's Jeg er jo Bridget Jones indlæg.

Jeg er ikke Briget Jones. Jeg er til gengæld stadig lidt af en kiks af og til.

  • Jeg kom for liidt for sent ud af døren i dag.. Troede jeg.. Og kørte derfor ekstra godt til i cykel pedalerne - kun for at komme til at vente på stationen, fordi jeg huskede forkert og derfor slet ikke var sen på den alligevel.
  • Som resultat sad jeg hele vejen til Slagelse med astma'en rumsterende i lunger og hals på mig...
  • Det et jo heller ikke så ringe med sådan noget slim og hostetrang som jo er værdsat som skønssag i togets stillezoner..
  • Yogurt bliver i øvrigt heller ikke mindre syrlig af en rask lille gang morgenstress. Det hjælper ikke ligefrem på hypokonder-Gulde, som allerede i går begyndte at overveje om hun er syg efter de ekstra mange kramper i går. Det var nok godt nok jeg havde møde frem for træning... Måske...
  • Opdager også i toget at min taske mangler en knap, hvilket da irritere mig en del. Er den røget af cykelturen? Eller i lejligheden? Var det fordi jeg havde travlt i dag, eller fordi Mjølner alligevel har det hårdt af at blive hevet op og ned af rygsækken (besked til mig selv: find på anden løsning). Kort sagt, kan jeg finde den igen og er det hjemme, i bilen, i klubben, hos Connie eller i en eller anden plævret pøl på fortovet.
  • Jeg har heller ikke længe kunne finde min ultrasil folde rygsæk... Jeg mangler den og har snart søgt alle kringle kroge igennem efter den. Ligesom med nøglen. Gad vide om de hygger sig sammen?
  • Jeg glemte min lader til telefonen på arbejdet i går, og opdaget det.. Da telefonen er ved at gå tør og skal bruges NU. Smart træk når man ikke møder igen før 2 dage efter.
  • Min eneste løsning var igen at udbytte en karatepige. I ved hvad man siger, det man ikke har i hovedet må man tvinge nogle børn til at gøre for sig
  • Jeg har efterhånden overgivet mig helt til iPhonen. Ikke fordi den er bedst, men fordi den virker hvilket min egen (eller touchpanelet i den) kun gør lige knap og nap. At skulle dobbelt tappe på alle bogstaver når jeg skriver, det har jeg bare ikke tålmodighed til.
  • Stadig noget flov over at jeg måtte gå ud og græde "lidt" på toilettet under trænerkurset. Det viste sig dog at folk meget bedre end jeg husker hvor ringe jeg er til at presse improviseret kreativitet igennem end jeg selv. 


Gulde's taske, nu kun med en knap foran
Udgivet torsdag d. 23. Oktober 2014
3 kommentarer og 2331 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 23 Oktober 2014 11:14

Hej Hej...

kunne du være interesseret i at deltage i en knæk cancer indsamling for bloggere?
http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

Knus Jeanette <3

GGravatar Gulde 23 Oktober 2014 15:30

Ja, det var sådan set min plan, jeg har bare ikke haft mulighed for at lave mit indlæg endnu, men det er der i aften, så det håber jeg bliver godt Jeg skal da også selv donere

JHGravatar Jeanette Henriksen 23 Oktober 2014 18:26

Du må gerne huske at linke direkte til selve indsamlingen et sted i indlægget.. Glæder mig til at se..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie