Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Uventet møde gjorde mig utilpas

Jeg mødte en uventet person i dag. Ikke ukendt, men bare ... virkelig uventet. Mere præcist mødte jeg min 2 x kæreste midt i jobklubben. Jeg ved ikke helt hvilke tanker eller ord, eller nærmere bestemt følelser jeg skal sætte på dette måde. Min umiddelbare følelse var vist i grunden panik, og jeg er ikke sikker på hvorfor, men da jeg først genkendte den fremmede før der havde sat sig ved siden af mig og talt til mig, og forklaret jobkonsulenten at han kendte mig fra efterskole... da jeg først genkendte ham som min tidligere køreste gik min krop i lettere panik og jeg fik det pludseligt mega varmt! Det fortog sig heldigvis, men jeg blev ved med at være mere eller mindre nervøs - på den ufede måde. Hvorfor i grunden? Måske fordi jeg ikke helt synes jeg gik fra ham på en ordentlig måde (selvom jeg vil tro den følger 'reglerne' temmeligt godt, det var ikke en krystaragtig SMS eller noget). Fordi jeg ikke er helt tilpas ved den del af fortiden. Måske fordi jeg har på fornemmere han aldrig rigtig kom sig over det - og jeg mener altså ikke mig, hehe. Men jah, eh, hændelsen? I hvert fald drejede han den efterfølgende (dog korte) samtale i den retning ubehageligt ofte. Først snakkede vi lidt om hvad jeg lavede der og jobklubben og sådan. Men så blev emnet ledt over på forhold, og min nuværende kæreste og ... ah, det var bare mærkeligt. Helt i gennem mærkeligt. Jeg følte mig meget utilpas, på den der "jeg skal tage mig sammen for at være tålmodig/sød" agtige måde jeg ofte ender med at have.

Det er jo ikke fordi jeg ikke bryder mig om ham - her må jeg hellere understrege at jeg ikke har fortrudt at jeg gik fra ham, og at jeg heller ikke savner ham, det er ikke den slags bryden om jeg tænker på. Men på den anden side er var der bare noget ved hele situationen jeg ikke kunne lide, som fik mig til at føle mig utilpas. Mærkeligt...
Udgivet onsdag d. 26. Januar 2011
2 kommentarer og 1565 visninger

Kommentarer

SGravatar Simone 27 Januar 2011 12:04

Well... Det er vel aldrig helt vildt fedt at møde sin ekskæreste sådan ^_^" Og slet ikke når man kommer ind på så træls et emne som ens nuværende kærester XD

GGravatar Gulde 27 Januar 2011 12:14

Det ved jeg ikke helt hvad jeg skal svare på, for som sådan synes jeg jo aldrig rigtigt jeg har haft problemer med mine ekskærester (gah, det får det jo til at lyde som om der er mange... der er altså kun tale om 2, bare lige for at få det på det rene), det var jo også derfor det kom sådan bag på mig at det var så ubehageligt. At emnet "nuværende kærester" ikke er det fedste at komme ind på har du dog fuldkommen ret i! Puha

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie