Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Vågen men hensyntagen, Berlin d. 4

Hey guys, lige et sent, og bestemt ikke. ventet indlæg her fra Berlin.. jeg sidder ude på gangen med den største hoste trang... for lå jeg på værelset, men den er virkelig bare svær at bekæmpe, og jeg ved jeg vil vække mine sovende roomies, hvis jeg ikke kontrollere det, så tænkte jeg lige sætter mig herude mens jeg skriver. Jeg har været i byen, ganske uplanlagt... faktisk var det ikke meningen jeg ville det overhovedet på turen, men jeg havde dog snakket om at gøre lidt ekstra af i dag... så tog vi dog på Withe Trash, og på vej hjem stødte vi på Last Cathedral, et drikke sted dekoreret som en katedral med død og gotisk, samt gotisk musik og metal musik, og det hjælper altså bare på stemningen, når der spiller ens yndlings musik. Jeg har vist også fået modbevist nogle steriotype overbevisninger om hende der Janni Vi var (mig og Ida), som vi havde forudset, nær aldrig kommet derfra, fordi de blev ved med at spille en anden fed sang, som vi også liige skulle høre. Mangler seriøst noget lignende i Danmark. Også bla. fordi der var en dyr, der virkede helt besat af mig, alene af den årsag at jeg elsker den genre musik! Det var nu lidt sjovt, men jeg har jo min Emil, og han er altså en keeper... Derfor er det nu alligevel lidt sjovt at opleve at nogen bryder sig om en Nå, men nu tror jeg, at jeg vil kravle tilbage i seng, og forsøge ikke at hoste/larme for meget... billeder og anbefalinger af resten af turen til komme i morgen og resten af weekenden, så vær tålmodig... til allersidst til jeg bare lige nævne en ny sang vi fandt, og fik smag for, nemlig med "Knorkotor - Arschgesicht" (aske ansigt), så husker jeg den
Udgivet fredag d. 12. Oktober 2012
1 kommentar og 2567 visninger

Travel Berlin

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 12 Oktober 2012 14:42

Ej hvor træls.. Ikke noget mere irriterende når man hoster og samtidig skal prøve ikke at vække andre. Håber det gik over og du fik noget ordenlig søvn. Lyder ellers til det var en ret cool bytur

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie